» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Θα το πάρει και αυτό η Ισπανία;


Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Θα το πάρει και αυτό η Ισπανία;
01:00 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Προϊστορία: 3-3-0

ΙΣΠΑΝΙΑ: Μπορεί να σαρώνει τους τίτλους από το 2008 με τον Ντελ Μπόσκε στο τιμόνι, αλλά ακόμα δεν έχει στην τροπαιοθήκη της το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Αυτή είναι άλλωστε μόλις η δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση, αλλά μετά από 2 Euro και ένα Μουντιάλ είναι λογικό να θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να παραμείνει η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη. Στο ρόστερ της κορυφαίοι παίχτες, που αγωνίζονται σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, με όλους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τη μερίδα του λέοντος έχει η Μπαρτσελόνα, από την οποία έχουν κληθεί 9 παίχτες. Πολλές φορές έχει ασκηθεί κριτική για την έλλειψη καθαρού επιθετικού στην ενδεκάδα, με τη χρησιμοποίηση του Φάμπρεγκας στην κορυφή, αλλά ο Ντελ Μπόσκε δεν έχει ξεκαθαρίσει για τις προθέσεις του. Ούτε η εικόνα από τα δύο τελευταία φιλικά βοηθάει, αφού με την Αϊτή ξεκίνησε με Χεσούς Νάβας, Μάτα στα άκρα και κορυφή τον Τόρρες (2-1), ενώ στο πιο σοβαρό με την Ιρλανδία (2-0), με τους Νταβίντ Σίλβα, Πέδρο, Βίγια.
Η τελευταία της ήττα, ήταν σε φιλικό με την Αγγλία τον Νοέμβριο του 2011. Από τότε είναι αήττητη για 22 αγώνες, επίσημους και μη (17-5-0). Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά με τους 4 βαθμούς που πήρε κόντρα στη Γαλλία, που είναι και η μοναδική της αντίπαλος, έχει το πρώτο λόγο για την κορυφή του 9ου ομίλου. Αήττητη στις 6 αναμετρήσεις της με την Ουρουγουάη (3-3-0). Βρέθηκαν δύο φορές σε Μουντιάλ, φέρνοντας ισοπαλία (1950 2-2, 1990 0-0), ενώ σε φιλικά μετράει 3 νίκες, με την πιο πρόσφατη τον περασμένο Φεβρουάριο στην Ντόχα του Κατάρ (3-1). Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέσου Τσάμπι Αλόνσο.

Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μ.), Βίκτορ Βαλντέζ (Μπαρτσελόνα), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μ.), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μ.), Άλβαρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μ.), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Μονρεάλ (Άρσεναλ)
Μέσοι: Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Χουάν Μάτα (Τσέλσι), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Χεσούς Νάβας (Μαν. Σίτι)
Επιθετικοί: Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Σολδάδο (Βαλένθια)


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Ο Όσκαρ Ταμπάρεζ είναι στο τιμόνι της ομάδας από το 2006 και ήταν αυτός που την οδήγησε στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2011, ο πρώτος τίτλος της Ουρουγουάης από το 1995. Με εκείνο το Κόπα Αμέρικα, είχε πάρει το εισιτήριο για την πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση το 1997, όπου είχε τερματίσει 4η. Από τον περασμένο Αύγουστο ως τον Μάρτιο, η Ουρουγουάη πέρασε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, έχοντας κερδίσει μόνο σε φιλικό την Πολωνία (1-3-4), ενώ μετρούσε 6 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη στα προκριματικά για το Μουντιάλ, όπου φλέρταρε με τον αποκλεισμό. Οι δύο πάντως νίκες που πέτυχε στα τελευταία, αρχικά στο φιλικό με τη Γαλλία και έπειτα στον «τελικό» με τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά, άλλαξαν αρκετά το κλίμα, ενώ αναπτέρωσαν τις ελπίδες για να παραβρεθεί η ομάδα στη Βραζιλία, ίσως και μέσω των μπαράζ με την 5η ασιατική ομάδα. Στην ρόστερ ξεχωρίζουν τα μεγάλα αστέρια της ομάδας Καβάνι, Σουάρεζ, Φορλάν, αν και δεν είναι σίγουρο για τον αν θα ξεκινάει βασικός ο τρίτος. Ο υπόλοιπος κορμός είναι απαράλλαχτος με αυτόν με τον οποίο κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα. Under οι 4 τελευταίοι αγώνες της.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καστίγιο (Ντανούμπιο), Σίλβα (Ολίμπια)
Αμυντικοί: Λουγκάνο (Μάλαγα), Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόατες (Λίβερπουλ), Αγκιρεγκαράι (Πενιαρόλ), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Σκότι (Νασιονάλ), Κάσερες (Γιουβέντους)
Μέσοι: Γκαργκάνο (Ίντερ), Άλβαρο Περέιρα (Ίντερ), Κρίστιαν Ροντρίγκεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εγκουρέν (Λιμπερτάδ), Λοντέιρο (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Πέρεζ (Μπολόνια), Αρεβάλο Ρίος (Παλέρμο), Γκαστόν Ραμίρεζ (Σαουθάμπτον), Άλβαρο Γκονζάλεζ (Λάτσιο)
Επιθετικοί: Σουάρεζ (Λίβερπουλ), Φορλάν (Ιντερνασιονάλ), Αμπέλ Χερνάντεζ (Παλέρμο), Καβάνι (Νάπολι)

Πρόταση στοίχημα: Αυτή η Ισπανία μπορεί να συνεχίσει να αφήνει ιστορία, αλλά θα πρέπει να πιάσει πολύ υψηλή απόδοση για να σταματήσει την επίθεση-φωτιά της Ουρουγουάης. Περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν (1.91 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση