» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Football League: Μάχη ανόδου για δύο


Προγνωστικά στοίχημα Football League: Μάχη ανόδου για δύο
20:00 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική στο Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Ασχολήθηκε πολύ περισσότερο απ' ότι έπρεπε με τα σφυρίγματα του διαιτητή και αποπροσανατολίστηκε τελείως. Το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, εκνεύρισε τους παίκτες της ομάδας, που σε καμία στιγμή της αναμέτρησης δεν κατάφεραν αν κοντράρουν στα ίσα τον αντίπαλό τους. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα που γνωρίζει η ομάδα φέτος από τον Ολυμπιακό Βόλου και ω εκ τούτου έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου, αφού βρίσκεται με μόλις τέσσερις βαθμούς στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρεις ήττες και μία νίκη μετράει στα πλέϊ οφ, με την εικόνα του γενικά να μην είναι καλή, κάτι που αποδεικνύεται και από το μόλις ένα γκολ που πέτυχε. Απέναντι στον Παναιτωλικό έχει γνωρίσει τρεις ήττες στις ισάριθμες φορές που τον έχει αντιμετωπίσει, αλλά σήμερα θα επιδιώξει ένα αποτέλεσμα για τον κόσμο τη ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Τσερκέζος, Βαγγελόπουλος, Ταϊ και Ουκάρ.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπορεί η εμφάνισή του κόντρα στην Νίκη Βόλου την περασμένη αγωνιστική να μην ήταν άκρως πειστική, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Έδειξε σημάδια κόπωσης στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και έδειξε να ξυπνάει μετά το γκολ που δέχθηκε στο 40'. Κατάφερε να απαντήσει άμεσα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και στο 70' έφτασε στην ολική ανατροπή, με τον Μελισσά να πετυχαίνει και τα δύο γκολ για τους Αγρινιώτες. Ο Παναιτωλικός παίρνει την άνοδο σήμερα αν κερδίσει και παράλληλα δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ με ισοπαλία ανεβαίνει αν ο Ολυμπιακός Βόλου ηττηθεί. Πλέον το εντυπωσιακό αήττητο σερί για την ομάδα του Αγρινίου έφτασε τα 23 ματς(14-9-0). Κίνδυνος μετά τα επεισόδια κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον τραυματισμό του Καρρά, με βαριά καμπάνα να περιμένει την ΠΑΕ, με τις φήμες να λένε ότι μπορεί να υπάρξει μέχρι και αφαίρεση βαθμών. Τιμωρημένοι για το σημερινό κομβικό ματς οι Μελισσάς, Δάρλας και Φαβάλι, ενώ συνεχίζουν εκτός οι Κουτρουμάνος, Μπόγιοβιτς και Γκόλιας.

Προγνωστικά στοίχημα: Θα προσπαθήσει να τελειώσει από σήμερα την άνοδο ο Παναιτωλικός και κόντρα στον αδειασμένο Ηρακλή έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Διπλό (1.45 Stoiximan.gr).



20:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά ηττήθηκε δίκαια με 2-1. Αν και προηγήθηκε και στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα της επιστρέψει να έχει ελπίδες για την άνοδο. Προηγήθηκε στο 40', αλλά δέχθηκε αμέσως την ισοφάριση, ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν ασαφώς χειρότερη του Παναιτωλικού και γνώρισε την ήττα. Πλέον δεν μπορεί αν ελπίζει σε τίποτα και ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει είναι να... στερήσει από τον μισητό Ολυμπιακό Βόλου την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Τόσο οι παίκτες, όσο και οι φίλαθλοι θέλουν όσο τίποτα να ψαλιδίσουν τις ελπίδες ανόδου που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου και για να το πετύχουν θα πρέπει σήμερα να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα προέρχεται από δύο σερί αποτυχίες, που σταμάτησε τον εξαιρετικό σερί που έτρεχε η ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία φετινά ραντεβού των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Σαμαράς και Χατζής, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Παππά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική στα πλέϊ οφ και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή εντός έδρας με 4-0. Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν την πολύτιμη νίκη. Συνεχίζουν παρ' όλα αυτά να μην κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού βρίσκονται στο -3 από τον Παναιτωλικό, τον οποίο υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος στο τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη ,ώστε η ομάδα να κρατήσει(στην χειρότερη περίπτωση) το -3 από τον Παναιτωλικό. Ζωντανός στην μάχη της ανόδου παραμένει ακόμα και αν φέρει ίδιο αποτέλεσμα με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ αν φέρει ισοπαλία και κερδίσει ο Παναιτωλικός αποχαιρετάει από σήμερα την άνοδο. Χωρίς οπαδούς θα είναι σήμερα στο Πανθεσσαλικό σήμερα ο Ολυμπιακός, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζεται ο Καρράς, ενώ εκτός θα είναι οι Κόμνος, Κωστούλας και Σταυράκης. Εκτός πλάνων και ο Πετκάκης, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Μπακαγιόκο και Χατζηπαντελίδης.

Προγνωστικά στοίχημα: Σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του. Πρώτο αποτέλεσμα πάντως παραμένει η ισοπαλία (3.50 Stoiximan.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση