» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Φινλανδία: Λάχτι – Βάασα


Προβλέψεις στοιχήματος Φινλανδία: Λάχτι – Βάασα
18:30 ΛΑΧΤΙ – ΒΑΑΣΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-1-0

ΛΑΧΤΙ: Συνεχίζει να απογοητεύει την φετινή σεζόν η Λάχτι, αφού οι προσδοκίες της ήταν μεγαλύτερες απ’ ότι μέχρι στιγμής έχει καταφέρει. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τούρκου με 1-0, αφού δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από το ματς. Ακίνδυνη επιθετικά μέχρι και το 52’ που δέχθηκε το 0-1, ενώ στο υπόλοιπο χρόνο που επέμενε δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιοσημείωτο. Από το 67’ και μετά μάλιστα αγωνίσθηκε με παίκτη περισσότερο, αλλά ούτε και τότε κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. . Ο κόουτς Καουτόνεν αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες και τον διαδέχθηκε ο Γιούχα Μάλινεν. Το έργο του είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς μετά από 10 ματς. Ακόμα ένα χτύπημα ήρθε στην Λάχτι από την Ομοσπονδία, αφού στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Ροβανιέμι(είχε λήξει 1-1), χρησιμοποίησε αντικανονικά κάποιον ποδοσφαιριστή και έτσι το ματς θα το πάρει στα χαρτιά η αντίπαλος με 3-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Χένι και ο Καούκο.



ΒΑΑΣΑ: Καλύτερη του αναμενομένη είναι η πορεία της Βάασα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού το νεανικό της σύνολο έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Βάασα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη της στην αναμέτρηση με την Μάριεχαμν με 1-0 και εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Ελσίνκι την έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πήγε το ματς στα νερά της, σε αργό τέμπο με κατοχή και κατάφερε τελικά να πετύχει το γκολ της αναμέτρησης στο 80’ και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Με οκτώ τέρματα παθητικό, η Βάασα διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, μαζί με τη Μιλικόσκι και αυτό είναι το μεγάλο της όπλο την φετινή σεζόν. Καλό σερί τρέχει στην τελευταία πεντάδα αγώνων της όπου μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Άσχημη προϊστορία έχει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Λάχτι, αλλά αυτήν την χρονική περίοδο δείχνει να είναι το φαβορί. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Φάουλερ.

Προβλέψεις στοιχήματος: Δύσκολα θα περάσει αλώβητη η Βάασα, που έχει τον ενθουσιασμό, όχι όμως και την εμπειρία να διαχειριστεί την κορυφή. Η επίθεση της Λάχτι και η άμυνα της Βάασα, συνθέτουν ένα δυνατό Under (1.60 Stoiximan.gr).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση