» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Νέο σόου από Βραζιλία


Προγνωστικά στοιχήματος: Νέο σόου από Βραζιλία
Βάασα - Χόνκα: Μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Βάασα. Δεν δέχεται γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, οι οποίες ήταν και under. Από τέσσερα under Προέρχεται και η Χόνκα. Είναι εξίσου σε εκπληκτική κατάσταση, κερδίζοντας πρόσφατα την Ελσίνκι με 1-0.

Γιάρο - Ίντερ Τούρκου: 5/6 over φέρνει εντός έδρας η Γιάρο, που βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η Ίντερ Τούρκου αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2).


Λάχτι - Γιβάσκιλα: Δύο από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το σημερινό ματς για την Λάχτι θα είναι το τέταρτο σερί εντός έδρας και στα τρία προηγούμενα δεν σκόραρε. Η Γιβάσκιλα είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (10-22 τα γκολ)



Μάριεχαμν - Κουόπιο: Τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας έχει η Μάριεχαμν. Η Κουόπιο κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν μόνο μία φορά στις έξι μέχρι στιγμής εξόδους της.

Μιλικόσκι - Ελσίνκι: Η Μιλικόσκι μαζί με την Βάασα έχουν την καλύτερη άμυνα με οχτώ γκολ παθητικό. Όμως η Ελσίνκι σκόραρε 23 τέρματα σε 13 αγωνιστικές.

Τούρκου - Ροβανιέμι: Η Τούρκου δείχνει να βρίσκει ρυθμό, ενώ δεν δέχεται γκολ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Μαύρα χάλια εκτός έδρας η Ροβανιέμι. Μετρά (0-1-6) και γκολ (2-11).

Λίλεστρομ - Μπρίνε: Μέτρια αναμένεται η χρονιά για την Λίλεστρομ, που χάνει δύσκολα μπροστά στο κοινό της. Η Μπρίνε αγωνίζεται σε μια κατηγορία παρακάτω, διατηρείται αήττητη μέχρι στιγμής εκτός έδρας (2-4-0).

Μιοντάλεν - Χαμ Καμ: Τα έξι από τα έφτα τελευταία της παιχνίδια της Μιοντάλεν και τα έξι πιο πρόσφατα της Χαμ Καμ έληξαν no goal.


Μόλντε - Ράνχαϊμ: Μάλλον το κύπελλο αποτελεί μοναδική διέξοδος για την Μόλντε ώστε να βγει στην Ευρώπη, καθώς στο πρωτάθλημα παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Ράνχαϊμ είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας, όμως εκτός έδρας έχει απολογισμό (5-0-1).

Μπόντο Γκλιμτ - Όντ Γκρένλαντ: Μπορεί η Μπόντο Γκλιμτ να αγωνίζεται μια κατηγορία χαμηλότερα, αλλά εντός έδρας παρουσιάζεται πανίσχυρη (7-0-0). Η Οντ Γκρένλαντ δεν έχει αγωνιστεί από τις 29 Μαΐου, ενώ ξεχωρίζουν οι τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις της μετρώντας 0-0-5

Ρόζενμποργκ - Τρόμσο: Η Ρόζενμποργκ συμπλήρωσε εννιά αγωνιστικές δίχως ήττα ανεξαρτήτως διοργάνωση. Η Τρόμσο αναζητεί ακόμη την πρώτη της εκτός έδρας νίκη και φιλοδοξεί να την πετύχει σήμερα στο κύπελλο.


Σταρτ - Στάμπαεκ: Η μεν Σταρτ δίνει μάχη για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία και η δε Στάμπαεκ να επιστρέψει σε αυτήν. Λογικό να αγωνιστούν με αλλαγές στο σημερινό ματς.

Έλφσμποργκ - Γκέφλε: Εντός η Έλφσμποργκ έχει απολογισμό (3-2-0) με τέρματα (12-3). Η Γκέφλε αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα ματς, έχοντας απολογισμό (0-5-4). Δικαίως οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Μπρομαποϊκάρνα - Χάλμσταντ: Οι ουραγοί του πρωταθλήματος. Η Μπρομαποϊκάρνα συγκέντρωσε τους οχτώ από τους εννιά βαθμούς στο γήπεδο της (2-2-2). Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα για την απογοητευτική Χάλμσταντ (1-5-5).

Χάκεν - Ατβίνταμπεργκ: Παίζοντας αμφότερες καλό ποδόσφαιρο, η Χάκεν προέρχεται από τρία σερί over και η Ατβίνταμπεργκ από 3/4.


Γκαϊς - Έρεμπρο: Πέντε σερί νίκης για την πρωτοπόρο Έρεμπρο, διάστημα που δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Σε εκπληκτική κατάσταση και η γηπεδούχος Γκαϊς με πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές. Επίσης δέχτηκε μονάχα ένα τέρμα στην τελευταία πεντάδα αναμετρήσεων.


Χιρόνα - Αλμερία: Πρώτος τελικός ανόδου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ανεξαρτήτως έδρας η Χιρόνα μετράει εφτά goal/goal στα οχτώ τελευταία της ματς. Παραγωγική επίθεση για την Αλμερία, που έχει και αυτή αρκετά goal/goal το τελευταίο χρονικό διάστημα (9/13).

Βραζιλία - Μεξικό: Επίδειξη δύναμης και ποιότητας στην πρεμιέρα με την Ιαπωνία για τους Βραζιλιάνους, κερδίζοντας με 3-0. Πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές για το Μεξικό και δίκαιη ήττα από την Ιταλία με 1-0.

Ιταλία - Ιαπωνία: Πολύ καλή στην κυκλοφορία και «φρέσκια» παρουσιάστηκε στο πρώτο της παιχνίδι για το συνομοσπονδιακών η Ιταλία και κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το 2-1 επί του Μεξικού. Δεύτερο κολλητό δύσκολο παιχνίδι περιμένει την Ιαπωνία, μετά το 3-0 από την ανώτερη Βραζιλία.

Μόντρεαλ - Χιούστον: Στην κορυφή της Ανατολής βρίσκεται το Μόντρεαλ με ρεκόρ (8-2-3), παρά την πρόσφατη της ήττα από την Κολόμπους με 2-0. Τέσσερα ματς δίχως νίκη η Χιούστον.


Σικάγο - Κολοράντο: Στα τρία πρόσφατα ματς του Σικάγο στο πρωτάθλημα είναι αήττητο (1-2-0)Μόνο under (7/7) εκτός έδρας το Κολοράντο.

Βανκούβερ - Σίβας: Πέντε σερί over φέρνει το Βανκούβερ και φαίνεται να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Σίβας είναι ουραγός της κατηγορίας μετρώντας τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας και χωρίς να πετύχει γκολ.

Λος Άντζελες - Πόρτλαντ: Στην έδρα τους στηρίζονται οι Λος Άντζελες Γκάλαξι (4-1-1). Πάντως το Πόρτλαντ είναι χωρίς ήττα εδώ και 13 αγωνιστικές (6-7-0).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση