» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται ο άσος της Βραζιλίας


Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται ο άσος της Βραζιλίας
Νέα Ζηλανδία U20 - Ουρουγουάη U20: Ρόλο κομπάρσου είχε στο πρώτο ματς η Νέα Ζηλανδία, που έχασε με κάτω τα χέρια από το Ουζμπεκιστάν με 3-0. Η Ουρουγουάη είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από την Κροατία με 1-0 και σήμερα φυσικά στοχεύει αποκλειστικά στους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρουσιάζεται δικαιολογημένα ως το μεγάλο φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Χιλή U20 - Αγγλία U20: Νίκη με ανατροπή επί της Αιγύπτου σημείωσε η Χιλή στην πρεμιέρα, που αν και νωρίς απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Η γνωστή αφερέγγυα Αγγλία, ακόμη και σε αυτές τις ηλικίες. Προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στο Ιράκ, όμως στο τελευταίο τέταρτο κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ και να φύγει απογοητευμένη από το γήπεδο.



Βαλερένγκα - Σόγκνταλ: Νοκ άουτ παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου Νορβηγίας. Goal/goal έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Βαλερένγκα. Αήττητη είναι σε αυτό το διάστημα η Σόγκνταλ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης (3-1-0).

Έρεμπρο - Λιούνγκσκιλε: Στην κορυφή έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο η Έρεμπρο, που δεν χάνει εδώ και 10 αγωνιστικές (7-3-0). Πολλά τα προβλήματα απουσιών στην Λιούνγκσκιλε, που εκτός έδρας δεν είναι και κάτι το φοβερό (2-0-4).

Ιράκ U20 - Αίγυπτος U20: Οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, μετά το δύσκολο ξεκίνημα απέναντι σε Αγγλία και την Χιλή για Ιράκ και Αίγυπτος αντίστοιχα.

Κροατία U20 - Ουζμπεκιστάν U20: Σπουδαία νίκη της Κροατίας με 1-0 επί της Ουρουγουάης στην πρεμιέρα παρά τις απουσίες. Κανένα πρόβλημα για το Ουζμπεκιστάν απέναντι στη Νέα Ζηλανδία και 3-0.

Βραζιλία - Ουρουγουάη: Ημιτελικός του Confederations. Οι δύο «μονομάχοι» παίζουν χωρίς άγχος μέχρι στιγμής και σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Πάντως ο άσος κατρακυλά ολοένα και πιο χαμηλά.


Ουάσινγκτον - Νιου Ίνγκλαντ: Προημιτελικός αγώνας κυπέλλου. Τρία σερί ματς έδωσε εντός έδρας η Ουάσινγκτον και κέρδισε τα δύο. Η Νιου Ίνγκλαντ σημείωσε εφτά γκολ στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις.

Ντάλας - Πόρτλαντ: Προημιτελικός αγώνας κυπέλλου. Σοβαρές εμφανίσεις πραγματοποιεί και στον συγκεκριμένο θεσμό το Ντάλας, συνεχίζοντας την πολύ καλή σεζόν. Μία ήττα έχει υποστεί από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου η Πόρτλαντ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν no goal.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση