» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Ο πρώτος ημιτελικός, με μεγάλο φαβορί τη Σελεσάο!


Στοίχημα Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Ο πρώτος ημιτελικός, με μεγάλο φαβορί τη Σελεσάο!
22:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Προϊστορία: 7-3-4

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Με τον βασικό φορ Φρεντ να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα στη διοργάνωση (x2), η Βραζιλία πέρασε στα ημιτελικά, κάνοντας το 3 στα 3 στην πρώτη φάση, επικρατώντας δίκαια της Ιταλίας με 4-2. Το σκορ άνοιξε ο Ντάντε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με κοντινό σουτ ύστερα από στημένο, σε ένα ημίχρονο που δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις. Πολύ καλύτερη η επανάληψη, με τους Ιταλούς να ισοφαρίζουν στο 51’ με αντεπίθεση, αλλά τον Νέιμαρ να απαντάει γρήγορα με απευθείας εκτέλεση φάουλ (54’) και τον Φρεντ να σκοράρει το πρώτο του στο 66’. Η Βραζιλία έδειχνε να ελέγχει το ματς, αλλά μετά από κόρνερ προκλήθηκε σύγχυση στην άμυνα, που είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί και δεύτερο (69’). Δεν ανησύχησε τόσο στη συνέχεια, γράφοντας το τελικό σκορ στο 89’ και πάλι με τον Φρεντ. Μοναδική αλλαγή για τον Σκολάρι σήμερα, ο Παουλίνιο (έλειψε και με την Ιταλία), με τον Ερνάνες να ξεκινάει και πάλι βασικός.
Over τα 7 τελευταία, όπως και τα 12 από τα 14 πιο πρόσφατα, επίσημα και μη. Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στην Ουρουγουάη (2-4-0), αν και οι δύο ισοπαλίες ήταν προκρίσεις στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (2004, 2007), με τη Βραζιλία να τα κατακτά στη συνέχεια και τα δύο. Τα έξι από τα οχτώ τελευταία μεταξύ τους ήταν γκολ-γκολ, μόλις 4 τα over. Διατηρεί αήττητο 9 αγώνων, επίσημα μόνο οι τρεις νίκες στη διοργάνωση (5-4-0).
Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Μαρσέλο (Ρεάλ Μ.), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μ.), Νταντέ (Μπάγερν Μ.), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο)
Μέσοι: Φερνάντο (Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (ΠΣΖ), Ερνάνες (Λάτσιο), Όσκαρ (Τσέλσι), Ζεάν (Φλουμινένσε), Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν Μ.), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Μπερνάρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ζάντσον (Σάο Πάουλο).
Επιθετικοί: Φρεντ (Φλουμινένσε), Νέιμαρ (Μπαρτσελόνα), Χαλκ (Ζενίτ), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Υγιεινός περίπατος το παιχνίδι με την Ταϊτή, που έληξε με το μ.ο. όσων γκoλ είχαν δεχτεί μέχρι τώρα οι Πολυνήσιοι (6 από Νιγηρία+10 από Ισπανία= 16/2 = 8). Όπως μαρτυράει και το 8-0 δε βρήκε καμιά αντίσταση, με τον Ταμπάρεζ να χρησιμοποιεί εναλλακτική ενδεκάδα και να χρησιμοποιεί μόνο το Σουάρεζ στο τελευταίο 20λεπτο. Ο χρόνος πάντως του έφτασε για να σημειώσει εύκολα τα δύο τελευταία γκολ για την ομάδα του (82’, 90’), με τον Αμπέλ Χερνάντεζ να έχει σημειώσει προηγουμένως 4 (2’, 24’, 45+1’, 67’ πεν.), ενώ από ένα σημείωσαν Ντιέγκο Πέρεζ (27’) και Λοντέιρο (61’). «Μοιραίος» ο αμυντικός Σκότι, που έχασε πέναλτι στο 50’ και αποβλήθηκε ένα λεπτό αργότερα. Με 10 έμεινε και η Ταϊτή από το 59’. Πέρασε έτσι ως δεύτερη στον όμιλο πίσω από την Ισπανία και θα προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα από την τελευταία της συμμετοχή (4η το 1997), είτε αποκλείοντας το φαβορί Βραζιλία, είτε κερδίζοντας στο μικρό τελικό (λογικά) την Ιταλία. Μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία, επίσημα και μη, στα 3 δεν έχει δεχτεί γκολ. Άλλα τόσα και τα over.
Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καστίγιο (Ντανούμπιο), Σίλβα (Ολίμπια)
Αμυντικοί: Λουγκάνο (Μάλαγα), Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόατες (Λίβερπουλ), Αγκιρεγκαράι (Πενιαρόλ), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Σκότι (Νασιονάλ), Κάσερες (Γιουβέντους)
Μέσοι: Γκαργκάνο (Ίντερ), Άλβαρο Περέιρα (Ίντερ), Κρίστιαν Ροντρίγκεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εγκουρέν (Λιμπερτάδ), Λοντέιρο (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Πέρεζ (Μπολόνια), Αρεβάλο Ρίος (Παλέρμο), Γκαστόν Ραμίρεζ (Σαουθάμπτον), Άλβαρο Γκονζάλεζ (Λάτσιο)
Επιθετικοί: Σουάρεζ (Λίβερπουλ), Φορλάν (Ιντερνασιονάλ), Αμπέλ Χερνάντεζ (Παλέρμο), Καβάνι (Νάπολι)

Πρόταση στοίχημα: Η Βραζιλία θέλει πολύ το τρόπαιο και δε φαίνεται ικανή η Ουρουγουάη να της κόψει το δρόμο. Η Σελεσάο, παίζοντας όμως χωρίς αμυντικό χαφ ουσιαστικά, είναι πολύ πιο ευάλωτη στα μετόπισθεν και δύσκολα να αποφύγει να δεχτεί τέρμα από το δίδυμο Καβάνι/Σουάρεζ –πιθανότατα τριπλέτα με Φορλάν (με τον Παουλίνιο δεν είχε δεχτεί στα 3 τελευταία, στο πρώτο χωρίς αυτόν δέχτηκε δύο). Γκολ-γκολ στο 1.80 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση