» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Σουηδία: Νίκες για τις ανεβασμένες Έλφσμποργκ και Τζουργκάρντεν


Προγνωστικά Στοίχημα Σουηδία: Νίκες για τις ανεβασμένες Έλφσμποργκ και Τζουργκάρντεν
16:05 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Προϊστορία (από 2009): 4-0-1
Πέρυσι: ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ 1-0

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Μάλμε, αλλά αυτή τη φορά δεν πήρε αυτό που της άξιζε, χάνοντας εκτός έδρας με 1-2. Βρέθηκε να χάνει στο 25’, αλλά στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά και ισοφάρισε με τον Μπανγκουρά στο 47’ και ενώ φαινόταν ότι ήταν πιο κοντά στο γκολ, το δέχτηκε από αντεπίθεση στο 77’. Τερμάτισε το μίνι αήττητο σερί (2-1-0), διάστημα στο οποίο είχε κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, πέφτοντας στην 4η θέση. Μετά την ήττα της Μάλμε την Πέμπτη, μπορεί να την πιάσει και πάλι στην 3η. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (3-3-0), έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα. Μαζί με τη Γκέτεμποργκ, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (11). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Συριάνσκα. Εκτός ο δεξιός μπακ Κλάρστρεμ (11 συμμ.), ο αμυντικός χαφ Κλάουγκερ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Γιόργκενσεν (5 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 3-3-0
Γκολ: 12-3
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ: Έπαιξε με τέτοιο τρόπο κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ, δικαιολογώντας 100% γιατί είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Απειλήθηκε πολλές φορές από τους γηπεδούχους, άντεξε και στο δεύτερο μέρος, αλλά της καταλογίστηκε πέναλτι στο 71’, το οποίο ήταν αρκετό για να γνωρίσει ακόμη μια ήττα, την 5η στα 7 τελευταία (0-2-5). Στα δύο προηγούμενα με Μάλμε και Γκέφλε είχε δείξει πολύ περισσότερο μαχητικό πνεύμα. Μαζί με τη Χάλμσταντ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (10). Εκτός ο ακραίος αμυντικός/μέσος Μίτσελ (12 συμμ./2 γκ.). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Σκεντέροβιτς (12 συμμ./1 ασίστ) και ο πολυθεσίτης αμυντικός Ελία (12 συμμ.).

Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 3-8
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά στοίχημα: Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, που θέλουν να επιστρέφουν στις νίκες. Εξαιρετικά χαμηλός ο άσος, προτιμότερο το over, ελπίζοντας να βοηθήσει και η Συριάνσκα, η οποία έχει ανεβεί σε αυτό τον τομέα (1.62 Stoiximan).



18:30 ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΕΣΤΕΡ

Προϊστορία (από 1995): 7-2-3
Πέρυσι: ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΕΣΤΕΡ

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Παρέμεινε αήττητη για 6η αγωνιστική (3-3-0), παίρνοντας δίκαια την εκτός έδρας ισοπαλία με την Γκέφλε. Προηγήθηκε στο 64’ με τον Φεϊζουλάχου, η ισοφάριση λίγο αργότερα (73’), σε ένα φτωχό ποιοτικά παιχνίδι. Αν και ήταν σταθερά τελευταία στις πρώτες αγωνιστικές, είναι εμφανώς ανεβασμένη από τον Μάιο και την έλευση του Χέγκμο στον πάγκο (3-3-1). Για την ώρα στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις. Έχει πάντως ακόμα τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (9) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (23). Under τα 5 τελευταία. Μετράει 7 σερί νίκες κόντρα στην Έστερ, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 3-1-2
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 2-3-0

ΕΣΤΕΡ: Είχε ευκαιρίες για να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έχασε εντός έδρας με 0-2. Ξεκίνησε δυνατά, αλλά δέχθηκε το γκολ στο 24’, γλίτωσε από το δοκάρι αμέσως μετά, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν το δεύτερο στο 29’. Αντέδρασε και είχε και η ίδια δοκάρι πριν το ημίχρονο, αλλά δεν άλλαξε η κατάσταση από κει και πέρα. Τα 5 από τα 7 τελευταία ήταν under. Πλησίασε έτσι στους 2 βαθμούς τις επικίνδυνες, σε συνδυασμό με την κακή πορεία που κάνει το τελευταίο δίμηνο (1-1-7). Εκτός ο βασικός δεξιός μέσος Κένι Πάβεϊ (11 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοίχημα: Ανεβασμένη και αήττητη η Τζουργκάρντεν, μας πείθει να την ακολουθήσουμε στον άσο του 1.65 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση