» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 8ος όμιλος: Με το μισό πόδι στη Βραζιλία η Αγγλία…


Προβλέψεις στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 8ος όμιλος: Με το μισό πόδι στη Βραζιλία η Αγγλία…
22:00 ΑΓΓΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ

Προϊστορία: 10-7-1
Α’ γύρος: ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 1-1

ΑΓΓΛΙΑ (17η): Έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τη Μαυροβούνιο για να προηγηθεί, κάτι που τελικά κατάφερε στο 48’ με τον Ρούνεϊ να εκμεταλλεύεται ασθενή απόκρουση του Μπέγκοβιτς. Ο Μπόσκοβιτς σημείωσε αυτογκόλ για το 2-0 στο 62’, η ομάδα του κατάφερε να μειώσει στο 71’, έχοντας προηγουμένως και δοκάρι, αλλά η υπεροχή των Άγγλων συνεχίστηκε και πέτυχαν ακόμα ένα, με τον Τάουνσεντ να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τα Λιοντάρια με πολύ ωραίο μακρινό και τον Στάριτζ να γράφει το τελικό 4-1 με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Παρέμεινε έτσι πρώτη και αήττητη στον όμιλο (5-4-0), ένα βαθμό πάνω από την Ουκρανία, που την ίδια ώρα θα παίζει στον Σαν Μαρίνο και πολύ δύσκολα να χάσει τη νίκη. Αυτό σημαίνει πως μόνο με νίκη η ομάδα του Χόντσον παίρνει σήμερα το απευθείας εισιτήριο για τη Βραζιλία, αλλιώς παίζει μπαράζ. Και οι 5 νίκες της ήταν over 3.5, under οι 4 ισοπαλίες της.
Αήττητη εντός έδρας με την Πολωνία (7-2-0), την οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν και της πηγαίνει σαν αντίπαλος. Αήττητη στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις τους, όλες για επίσημα (9-6-0).  

Εντός: 3-1-0
Γκολ: 14-2
Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μαν. Σίτι), Ρούντι (Νόριτς), Φόρστερ (Σέλτικ)
Αμυντικοί: Άσλεϊ Κόουλ (Τσέλσι), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Μπέινς (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Γουόλκερ (Τόττεναμ), Σμόλινγκ (Μαν. Γιουν.), Κόλκερ (Κάρντιφ)
Μέσοι: Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Λάμπαρντ (Τσέλσι), Μίλνερ (Μαν. Σίτι), Κάρικ (Μαν. Γιουν.), Κλέβερλι (Μαν. Γιουν.), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Τάουνσεντ (Τόττεναμ)
Επιθετικοί: Ντεφόε (Τόττεναμ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Γουέλμπεκ (Μαν. Γιουν.), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Λαμπέρτ (Σαουθάμπτον)


ΠΟΛΩΝΙΑ (65η): Στο ντέρμπι για τη 2η θέση με την Ουκρανία, οι δύο ομάδες είχαν από 2-3 πολύ καλές φάσεις για να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, κάτι που τελικά κατάφερε να κάνει μόνο η Ουκρανία στο 64’, με τους Πολωνούς να χάνουν δύο εξ επαφής μετά το 74’. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Φόρναλικ, μετά από αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0) σε επίσημα και μη, με την οποία αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Στις 7 τελευταίες εξόδους, επίσημες και μη, έχει κερδίσει μόνο το Σαν Μαρίνο. Πολύ αρνητική η παράδοση της κόντρα στους Άγγλους. Μοναδική της νίκη σε 18 αναμετρήσεις το 1973, για τα προκριματικά του Μουντιάλ ‘74.

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Μπόρουτς (Σαουθάμπτον), Φαμπιάνσκι (Άρσεναλ), Τσέζνι (Άρσεναλ)
Αμυντικοί: Βαβρζίνιακ (Λέγκια), Γκλικ (Τορίνο), Μπόνις (Λεβερκούζεν), Ρζεζνίτσακ (Λέγκια), Σελεμπάν (Βασλούι), Γέντρζετσικ (Κράσνονταρ), Σάλαμον (Σαμπντόρια), Ζουκάλα (Στεάουα Β.), Γιοντλόβιετς (Λέγκια Βαρσοβίας), Βοϊτκόβιακ (Μόναχο 1860)
Μέσοι: Μπλαζτσικόφσκι (Ντόρτμουντ), Μιερτσεγιέφσκι (Τραμπζονσπόρ), Πολάνσκι (Χόφενχαϊμ), Κριτσόβιακ (Ρεμς), Μπόρισιουκ (Καϊζερσλάουτερν), Σόμποτα (Κλαμπ Μπριζ), Βζόλεκ (Σαμπντόρια), Ζιελίνσκι (Ουντινέζε), Κλιχ (Τσβόλε)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ), Σόμπιτς (Αννόβερο)

Προβλέψεις στοίχημα: Απογοητευμένη η Πολωνία από τον αποκλεισμό, αλλά πάντα επικίνδυνη. Η Αγγλία βγάζει αδυναμίες ανασταλτικά και μπορεί να μας δώσει το γκολ-γκολ στο 2.30 (Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση