» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Πληγή» τα εκτός για Μάντσεστερ Σίτι


Προγνωστικά στοιχήματος: «Πληγή» τα εκτός για Μάντσεστερ Σίτι
Λίβερπουλ - Κάρντιφ: Τρία διαδοχικά τρίποντα για την Λίβερπουλ, διάστημα που σκόραρε 14 γκολ. Στις τέσσερις τελευταίες εξόδους η Κάρντιφ δεν σημείωσε ούτε τέρμα.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Με φοβερά παράπονα από το ματς της Ξάνθης ο ΟΦΗ. Ξέσπασε στον Πλατανιά ο Παναιτωλικός, τον οποίο κέρδισε με 3-0.

Εσκισεχίρσπορ - Γκαζιάντεπσπορ: Μόλις 11 γκολ έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα η Εσκισεχίρσπορ και είναι η καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Τέσσερις σερί νίκες για την ανεβασμένη Γκαζιάντεπσπορ.




Φραϊμπουργκ - Αννόβερο: Τρεις σερί ήττες για την Φραϊμπουργκ, που δεν λεει να σηκώσει κεφάλι. Εκτός έδρας το Αννόβερο θυμίζει Τζέιμς Μποντ (0-0-7).


Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν: 20 γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα δέχτηκε η Βέρντερ Βρέμης. Την ήττα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θα προσπαθήσει να ρεφάρει η Λεβερκούζεν.


Ντόρτμουντ - Χέρτα: Έμεινε πίσω η Ντόρτμουντ, αφού η φόρμα της στην Μπουντεσλίγκα είναι 1-1-3. Η Χέρτα κέρδισε και τις δύο τελευταίες της εξόδους.


Μπράουνσβαϊγκ - Χόφενχαϊμ: Καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας η Μπράουνσβαϊγκ (2-2-12). Εγγύηση στα goal/goal και τα over είναι η Χόφενχαϊμ, έχοντας 15/16 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.


Αμβούργο - Μαϊντζ: Το Αμβούργο δέχτηκε γκολ και στα έξι τελευταία παιχνίδια. Σπάνια δεν σκοράρει η Μαϊντζ.

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι: 1-0-7 μετράει τελευταία η Φούλαμ. «Πληγή» τα εκτός έδρας παιχνίδια για την Μάντσεστερ Σίτι (2-2-4).


Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ. Όμως και η Γουέστ Χαμ σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά τρεις σερί εκτός έδρας ήττες.

Στόουκ - Άστον Βίλα: No goal τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Στόουκ ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Καλή η εκτός έδρας εικόνα της Άστον Βίλα (3-3-2).


Σάντερλαντ - Νόριτς: Παραμένει ουραγός η Σάντερλαντ και πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Πιο άνετη για την ώρα η Νόριτς.


Γουέστ Μπρομ - Χαλ: Τέσσερις σερί ήττες για την ντεφορμέ Γουέστ Μπρομ. Αλλά και η Χαλ έχει μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία.


Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ: Επέστρεψε στις ήττες η Κρίσταλ Πάλας, όμως το πάλεψε απέναντι στην Τσέλσι (1-2). 4-0-4 μετράει εκτός έδρας η Νιούκαστλ.

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη: Βγάζει δύσκολο πρόγραμμα η Βιγιαρεάλ, όμως και πάλι βγάζει χαρακτήρα. 3-1-0 για την φορμαρισμένη τελευταία Σεβίλλη. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Ατρόμητος - Πανθρακικός: Πέντε αγωνιστικές αήττητος ο Ατρόμητος. Πάντως ο Πανθρακικός σκοράρει και στα εφτά τελευταία του ματς.


Σεντ Ετιέν - Ναντ: 3/4 νίκες έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σεντ Ετιέν. Αξιοζήλευτη η εκτός έδρας παρουσία της Ναντ μέχρι στιγμής (4-2-3).



Πάσος Φερεϊρα - Ρίο Άβε: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Πάσος Φερεϊρα, που είναι πολύ καιρό ουραγός. Εκπληκτική μακριά από το γήπεδο της η Ρίο Άβε.


Σερκλ Μπριζ - Γκενκ: Διέκοψε με νίκη το σερί των τριών ηττών η Σερκλ Μπριζ. Ντεφορμέ η Γκενκ, καθώς στο πρωτάθλημα έχει μόλις ένα τρίποντο


Λιβόρνο - Ουντινέζε: 0-1-4 η φόρμα της Λιβόρνο τελευταία. Μια νίκη έχει η Ουντινέζε στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές.


Μπέτις - Αλμερία: Τελικός για την ουραγό Μπέτις, που έχει να κερδίσει για περίπου τρεις μήνες. Τρεις βαθμούς πάνω της η Αλμερία.


Μπεσίκτας - Ελαζίγκσπορ: Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για την Μπεσίκτας. Η Ελαζίγκσπορ επέστρεψε στις νίκες μετά από 10 σερί ήττες!


Νυρεμβέργη - Σάλκε: Δεν κερδίζει με τίποτα φέτος η Νυρεμβέργη (0-10-6). Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Σάλκε.

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: 1-3-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει δικαιώματα πάντως (15-1-0).

Αλκμάαρ - Χέρενφεν: Πριν λίγες ημέρες στο ίδιο γήπεδο η Αλκμάαρ πέρασε στα πέναλτι της Χέρενφεν για το κύπελλο. 


Γκιμαράες - Ακαδέμικα: Βελτιώθηκε η Γκιμαράες με τους εφτά βαθμούς στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εφτά γκολ σε 13 αγωνιστικές έχει σκοράρει μονάχα η Ακαδέμικα.


Χέρακλες - Φίτεσε: Νέο ντέρμπι για την Χέρακλες, που τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία. Η πρωτοπόρος Φίτεσε προέρχεται από έξι σερί νίκες.


Μπρέντα - Καμπούρ: Τα εννιά σερί over έφτασε η Μπρέντα. Την χειρότερη επίθεση με 16 γκολ ενεργητικό διαθέτει η Καμπούρ.


Σαρλερουά - Μονς: Τρεις κολλητές ισοπαλίες για την Σαρλερουά και εννιά συνολικά (4-9-6). Παραμένει ουραγός και με διαφορά η Μονς (1-4-14).


Βάρεγκεμ - Οστάνδη: Μόλις μια φορά έχει υποστεί την ήττα η Βάρεγκεμ (11-7-1). Φορμαρισμένη η Οστάνδη με 4-0-1 στα πέντε πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα.


Λόκερεν - Λέουβεν: No goal έληξαν τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της Λόκερεν. 0-2-2 μετράει στα τέσσερα τελευταία η Λέουβεν.


Μαλίν - Κόρτραϊκ: Δεν σκόραρε στα τέσσερα τελευταία της ματς η Μαλίν. Τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες για την Κόρτραϊκ.


Μπέβερεν - Λιρς: Μόλις ένα τρίποντο όλο κι' όλο η Μπέβερεν. Τρεις διαδοχικές ήττες μετράει η Λιρς.


Μπαστιά - Μονπελιέ: Δύο σερί ήττες, που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος η Μπαστιά. Ούτε και με νέο προπονητή δεν είδε άσπρη μέρα η Μονπελιέ (2-10-6).


Νις - Εβιάν: Μέσα σε λίγες ημέρες η Νις έδωσε δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια και τα και τα δύο χωρίς να δεχτεί γκολ. Ικανή για όλα η Εβιάν.


Ρεμς - Αζαξιό: Εφτά βαθμούς συγκέντρωσε στα τρία τελευταία ματς η Ρεμς, που ανεβαίνει και πάλι. Έχει ξεχάσει πως είναι να κερδίζεις η Αζαξιό, που έχει μόνο ένα τρίποντο στην σεζόν (1-6-11).


Σοσό - Ρεν: Τέσσερις κολλητές ήττες και ουραγός η Σοσό. Αλλά και η Ρεν μετρά μόλις ένα τρίποντο στις εφτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές.


Τουλούζ - Γκινγκάμπ: 2-2-0 μετράει τελευταία η Τουλούζ για το πρωτάθλημα. Μόνο ένα ματς από τα οχτώ πιο πρόσφατα κέρδισε η Γκινγκάμπ.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε: Συνεχίζει απτόητη στην κορυφή παρέα με την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης (14-1-1). Στοπ στο σερί των τεσσάρων ηττών έβαλε με νίκη την περασμένη εβδομάδα η Λεβάντε.


Φέγενορντ - Τσβόλε: Τρία διαδοχικά τρίποντα επανέφεραν την ηρεμία στην Φέγενορντ. Κατρακυλά η Τσβόλε, που δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγωνιστικές.



Κάλιαρι - Νάπολι: Under και 0-1 γκολ έληξαν τα τρία τελευταία ανάμεσα στις δύο ομάδες, που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε εξαιρετική κατάσταση.


Σπόρτινγκ Λ. - Νασιονάλ: Η απίστευτη Σπόρτινγκ προέρχεται από πέντε σερί νίκες, ενώ στις τέσσερις τελευταίες δεν δέχτηκε ούτε γκολ! Goal/goal έληξαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Νασιονάλ.


Γρανάδα - Σοδιεδάδ: Διαφορά εφτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη πήρε ήδη η Γρανάδα. Ολοένα και ανεβαίνει η Σοσιεδάδ, η οποία σε επίπεδο Πριμέρα έχασε μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης τελευταία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση