Προγνωστικά στοιχήματος: Παραπαίει η Στουτγάρδη
ΟΦΗ - Πανιώνιος: Πρώτος προημιτελικός κυπέλλου. Πάντα δυνατός στην έδρα του ο ΟΦΗ, έχοντας μόλις μία ήττα φέτος, ενώ ο Πανιώνιος δέχτηκε τέσσερα γκολ στην έξοδο του την Κυριακή στο γήπεδο του Πανθρακικού.


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βολου: Πρώτος προημιτελικός κυπέλλου. Τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός, διάστημα που δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Ομάδα δεύτερης κατηγορίας ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά προερχόμενος από 12 διαδοχικές νίκες.




Μαρσέιγ - Βαλενσιέν: Εξ' αναβολής αναμέτρησης. Αφερέγγυα στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ (4-1-4). Goal/goal εμφάνισε στις έξι τελευταίες αγωνιστικές η Βαλενσιέν.


Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Πρώτος προημιτελικός κυπέλλου. Το απόλυτο έχει εντός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Ολυμπιακός (12-0-0). Αήττητος ωστόσο ο Ατρόμητος στα 12 τελευταία ματς.

Στουτγάρδη - Μπάγερν: 1-0-4 η φόρμα της Στουτγάρδης στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνει τίποτα η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου με εννιά διαδοχικές νίκες.

Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Επαναληπτικός κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδριτης να κερδίζει το πρώτο με 1-0. «Φρούριο» όμως η έδρα της Μπιλμπάο, που σε επίπεδο Πριμέρα μετράει (9-2-0).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Πιτέρμπορο: Εντός επικίνδυνης ζώνης έπεσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Πιτέρμπορο έχασε και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Τέσσερις σερί νίκες για την φορμαρισμένη Τότεναμ. Ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι έχει μεγαλύτερο ρεκόρ και εφτά διαδοχικά τρίποντα.


Άστον Βίλα - Γουέστ Μπρομ: Σπουδαίο βαθμό στο «Άνφιλντ» πήρε η Άστον Βίλα και πήρε ψυχολογία. Τις περισσότερες ισοπαλίες στην Πρέμιερ Λιγκ και με διαφορά έχει η Γουέστ Μπρομ (4-10-8).

Σάντερλαντ - Στόουκ: Δείχνει αναγεννημένη η Σάντερλαντ, που θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα της (2-2-7). Και η Στόουκ από την άλλη πλευρά είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος (1-2-8).

Τσέλσι - Γουέστ Χαμ: Από νίκη σε νίκη βαδίζει η Τσέλσι, φτάνοντας τις εφτά σερί ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δύσκολα θα την γλιτώσει σήμερα η Γουέστ Χαμ.

Νάπολι - Λάτσιο: Νοκ άουτ προημιτελικός για το κύπελλο. Αρκετές γκέλες έχει κάνει τελευταία η Νάπολι. Αήττητη με τον Έντι Ρέια στον πάγκο της η Λάτσιο (2-2-0).



Σέλτικ - Κιλμάρνοκ: Τις 11 σερί νίκες έφτασε στο πρωτάθλημα η Σέλτικ. Λίγα πράγματα εκτός έδρας η Κιλμάρνοκ (2-3-6) και οι γηπεδούχοι είναι αναμφίβολα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Χαρτς - Σεντ Μίρεν: Από τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας ήττες προέρχεται η Χαρτς. Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Σεντ Μίρεν.

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε: Τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει στο πρώτο με 4-1. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια πάντως η Λεβάντε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση