» » » » » » Στοίχημα Super League: Ντεμπούτο για Ουζουνίδη στον Εργοτέλη


Στοίχημα Super League: Ντεμπούτο για Ουζουνίδη στον Εργοτέλη
17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2011): 1-2-2
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Εμφανίστηκε βελτιωμένος με τον υπηρεσιακό Λαμπράκη και παρότι έφτασε κοντά στη νίκη, δεν τα κατάφερε στο τέλος, δεχόμενος την ισοφάριση από την Ξάνθη στο 94’. Είχε προηγηθεί με δύο εύκολα γκολ του Αναστασάκου (10’, 18’), με του Θρακιώτες να μειώνουν άμεσα (23’), έχοντας και δοκάρι πριν το 1-0. Πλέον είναι 9 αγώνες χωρίς νίκη (0-4-5) και μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα θα βρεθεί στον πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που αντικατέστησε τον Γιάννη Πετράκη. Έχει δεχτεί γκολ στα 10 από τα 11 εντός έδρας παιχνίδια του στο Παγκρήτιο, μαζί με αυτό του κυπέλλου. Νο goal και under τα 4 από τα 5 κόντρα στον Παναιτωλικό. Απέκτησε για 6 μήνες τον πολύ έμπειρο Σέρβο κίπερ Στοΐκοβιτς (διεθνής 50 φορές, παρουσία Μουντιάλ ’10, Ναντ, Φίτεσε, Σπόρτινγκ Λ., Χετάφε, Γουίγκαν), κάτι που σημαίνει πως δε θα προχωρήσει του Σηφάκη. Αποχαιρετιστήριο ματς με τον Βερπακόφσκις (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), που αποχωρεί για να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στη λετονική Λιεπάγιας Μέταλουργκς.
Εκτός ο αριστερός μπακ Κοιλιάρας (4 συμμ.), ο αριστερός μέσος Πίτσος (15 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μπαμπάμ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Πρόβλημα και με τον κίπερ Αθανασίου (17 συμμ.) που είναι αμφίβολος.

Εντός: 3-4-3
Γκολ: 16-14
Τελευταία 5: 0-3-2


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και πρωταγωνιστή τον Θεοδωρίδη, γύρισε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και διατήρησε το εντός έδρας αήττητο (7-3-0). Βρέθηκε πίσω σε στημένη φάση στο 4’. Στην επανάληψη με σουτ έξω από την περιοχή του έμπειρου μέσου ισοφάρισε (53’), ενώ στο 83’ με τρομερό σουτ, που βραβεύτηκε το καλύτερο της αγωνιστικής, ανέτρεψε το σκορ. Στο 92’ ο Νταλμά έκλεισε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα. Το γκολ του Πανθρακικού ήταν μόλις το δεύτερο που δέχεται στο Αγρίνιο (για το πρωτάθλημα). Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία εκτός έδρας, όπου ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη (0-3-7). Έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (2) και τη καλύτερη γενικά, μετά από Ολυμπιακό και Ατρόμητο, αλλά τη χειρότερη, μαζί με άλλες 4 ομάδες, εκτός έδρας επίθεση (5). Ακόμη μια βράβευση για παίχτη του Παναιτωλικού, με τον Θεοδωρίδη να κερδίζει το βραβείο καλύτερου γκολ της αγωνιστικής. Πήρε τον αριστερό μπακ Ανέν από τη Μπράγκα. Εκτός ο Μύγας και ο εξτρέμ Πόι (2 συμμ.). Αμφίβολος ο Καλί.

Εκτός: 0-3-7
Γκολ: 5-16
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Δε ξέρουμε τι αλλαγές θα φέρει ο Ουζουνίδης, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι άκρως δελεαστικό το 2.60 στο over (Stoiximan), για την άμυνα-χωνί των γηπεδούχων, με τον Παναιτωλικό να αλλάζει τελείως προς το χειρότερο στα εκτός και να χάνει την καλή αμυντική λειτουργία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση