» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Ντέρμπι στο Λονδίνο


Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Ντέρμπι στο Λονδίνο
21:45 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 49-30-47
Α’ γύρος: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το βατό πρόγραμμα που είχε από τα τέλη Δεκεμβρίου (εξαίρεση το ματς με τη Γιουνάιτεντ, που την έσωσε ο Γιορίς) και μένοντας αήττητη στα 6 τελευταία (5-1-0), παραμένει στο κόλπο για ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και ο στόχος από την αρχή της χρονιάς. Στο τελευταίο παιχνίδι της, είδε την Σουόνσι να μπαίνει πιο ορεξάτη, αλλά μετά το γκολ του ανανεωμένου Αντεμπαγιόρ ανέβασε την απόδοση της. Στο 53’ με αυτογκόλ το 2-0, ο Τογκολέζος σημείωσε και δεύτερο στο 71’. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 78’. Σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ πλέον, άφησε πίσω της ένα βαθμό την Έβερτον. Over τα 5 τελευταία κόντρα στη Σίτι. Εκτός ο εξτρέμ Λαμέλα (9 συμμ./1 ασίστ). Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για τους κεντρικούς αμυντικούς Καμπούλ (3 συμμ.), Βερτόνγκεν (14 συμμ.), τον αμυντικό μέσο Σάντρο (12 συμμ./1 γκ.), τον κεντρικό μέσο Παουλίνιο (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και τον μεσοεπιθετικό Τάουνσεντ (14 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-3-3
Γκολ: 13-13
Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Άφησε πολλούς χώρους στη Γουότφορντ και παρά λίγο να την πατήσει, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 στην έδρας της στον αγώνα κυπέλλου. Το να γυρίσει το ματς στην επανάληψη, έδειξε θέμα χρόνο και το κατάφερε με χατ-τρικ του Αγουέρο (60’, 79’, 93’), με τον Κολάροφ να έχει κάνει το 3-1 στο 87’. Προέρχεται από την άνετη πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Γουέστ Χαμ, την οποία κέρδισε και στο δεύτερο, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 7 σερί νίκες και αήττητο 11 αγωνιστικών (10-1-0), δείχνοντας πιο ικανή από τις τρεις πρώτες να το πάει μέχρι το τέλος το θέμα του τίτλου. Σταθερή η διαφορά +1 και -1 από Τσέλσι και Άρσεναλ αντίστοιχα. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (63). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μίλνερ (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Νασρί (21 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Νεγρέδο (21 συμμ./9 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο εξτρέμ Νταβίντ Σίλβα (13 συμμ./4 γκ./6 ασίστ).

Εκτός: 5-2-4
Γκολ: 21-17
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά στοίχημα: Η Τόττεναμ είναι σαφώς ανεβασμένη, αλλά ακόμα δεν έχει πείσει ότι μπορεί να χτυπήσει ομάδες της πρώτης τριάδας. Εκτός της Μάντσεστερ, που την πέτυχε στη χειρότερη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών, δεν έχει κερδίσει κανένα άλλο ντέρμπι. Η Σίτι από την άλλη δείχνει ασταμάτητη και ένα σκαλί παραπάνω ποιοτικά. Διπλό στο 2.02 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση