» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Παίρνει εκδίκηση η Ρεάλ Μαδρίτης


Προγνωστικά στοιχήματος: Παίρνει εκδίκηση η Ρεάλ Μαδρίτης
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου. Μόνο από Παναθηναϊκό έχει ηττηθεί φέτος εντός έδρας σε ματς Ελληνικού επιπέδου ο Ολυμπιακός. Από έξι σερί goal/goal προέρχεται ο ΠΑΟΚ.


Ρόμα - Πάρμα: Εξ' αναβολής αναμέτρηση πρωταθλήματος. Η δεύτερη Ρόμα παραμένει αήττητη στο «Ολίμπικο» (12-3-0). Εκεί που δεν έχανε η Πάρμα, πλέον προέρχεται από δύο σερί ήττες.




Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Μπρέντα: Εφτά γκολ μάζεψε από την εστία της στους δύο τελευταίους αγώνες η Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Πέντε ισοπαλίες στην πρόσφατη εξάδα αγώνων η Μπρέντα.


Ουτρέχτη - Καμπούρ: Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερες αγωνιστικές η Ουτρέχτη, που έμπλεξε για τα καλά. Αντιθέτως η νεοφώτιστη τρέχει αήττητο εφτά αναμετρήσεων.


Χέρακλες - Φέγενορντ: Δύο σερί τρίποντα για την Χέρακλες, η οποία ανεβαίνει και πάλι. Σε φόρμα όμως και η Φέγενορντ, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες.


Βάαλβαϊκ - Άγιαξ: Νίκη ανάσα μέσα στην έδρα της Ρόντα για την Βάαλβαϊκ. Δεν χάνει με τίποτα τον τίτλο ο πρωτοπόρος Άγιαξ.


Τβέντε - Ντεν Χάαγκ: Δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς είναι πολλές για την Τβέντε. Πέντε διαδοχικά ματς που έληξαν goal/goal για την Ντεν Χάαγκ.


Ρεάλ - Ντόρτμουντ: Ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό θέλει να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ δεν θυμίζει την ομάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Μεγάλο φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος οι «μερένχες».


Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι: Ανίκητη δείχνει η Παρί Σεν Ζερμέν με εννιά διαδοχικές επιτυχίες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αντιθέτως η Τσέλσι προέρχεται από το σοκ της ήττας από την Κρίσταλ Πάλας.



Πιτέρμπορο - Κόλτσεστερ: Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς για την Πιτέρμπορο και τα πλέι οφ κινδυνεύουν. Ντεφορμέ και η Κόλτσεστερ με δύο απανωτές ήττες.

Χαρτς - Αμπερντίν: Αν και καταδικασμένη Χαρτς παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Ανώτερη η δεύτερη Αμπερντίν και αήττητη εδώ και πέντε ματς πρωταθλήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση