» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Όλα ανοιχτά στην Μαδρίτη


Προγνωστικά στοιχήματος: Όλα ανοιχτά στην Μαδρίτη
Τουλούζ - Λιόν: Φέρνει από όλα στο πρωτάθλημα η Τουλούζ (11-11-11). Με νίκη η Λιόν θα πιάσει την Σεντ Ετιέν στην τέταρτη θέση.


Παρί Σεν Ζερμέν - Εβιάν: Μια από τις δύο ήττες που έχει στο πρωτάθλημα είναι από την σημερινή της αντίπαλο. Η Εβιάν δεν χάνει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0).


Ρεάλ Μ. - Μπάγερν: Συνάντηση γιγάντων. Στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ. Η Μπάγερν είναι εδώ και καιρό επικεντρωμένη στα παιχνίδια του Champions League. Αμφίρροπη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.



Ασουνσιόν - Βελέζ: Δύο σερί ήττες μετράει στο πρωτάθλημα και χωρίς να σκοράρει στο πρωτάθλημα Παραγουάης η Ασουνσιόν. Αλλά και η Βελέζ μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στο δικό της πρωτάθλημα.


Νέα Υόρκη - Χιούστον: 8/9 goal/goal μετράει το τελευταίο διάστημα η Νέα Υόρκη. 0-1-3 ο απολογισμός της ντεφορμέ Χιούστον στα τέσσερα πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα.

Σαν Λορέντζο - Γκρέμιο: Από δύο διαδοχικά 0-0 προέρχεται η Σαν Λορέντζο. Όχι και τόσο καλές εντυπώσεις αφήνει μέχρι στιγμής φέτος η Γκρέμιο.


Ατλέτικο Νασιονάλ - Ατλέτικο Μινέιρο: Goal/goal οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Ατλέτικο Νασιονάλ. Πάντως η Ατλέτικο Μινεϊρο δεν δέχτηκε καν κάποιο τέρμα σε αυτό το διάστημα.


Σάντος Λαγκούνα - Λανούς: Over εμφάνισε στα 10 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της η Σάντος Λαγκούνα, ενώ και η Λανούς προέρχεται από τρία διαδοχικά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση