» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Νίκη-τίτλος για τους Παριζιάνους!


Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Νίκη-τίτλος για τους Παριζιάνους!
19:30 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΕΒΙΑΝ

Αγώνας εξ αναβολής, λόγω της συμμετοχής της Παρί στον τελικό του Λιγκ Καπ το Σάββατο

Προϊστορία: 4-1-2
Α’ γύρος: ΕΒΙΑΝ-ΠΣΖ 2-0

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Στάθηκε άτυχη στον αγώνα με την Λυόν στο πρωτάθλημα πριν δύο εβδομάδες (0-1), αλλά η ατυχία δε συνεχίστηκε και στο τελικό του Λιγκ Καπ, όπου αντιμετώπισε και πάλι τη Λυόν, πανηγυρίζοντας τον πρώτο της τίτλο για φέτος. Ο Καβάνι με δύο γκολ στο πρώτο μέρος της έδωσε σαφή προβάδισμα (4’, 33’ πεν.). Το πέναλτι πάντως που κέρδισε ο Μόουρα ήταν ανύπαρκτο, αφού το μαρκάρισμα του Άντονι Λόπες έγινε περίπου ένα μέτρο εκτός περιοχής. Στην επανάληψη η Λυόν μείωσε, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο και έτσι οι πρωτευουσιάνοι πανηγύρισαν το 4ο Λιγκ Καπ στην ιστορία τους. Στο πρωτάθλημα θέλει νίκη σήμερα, ώστε να ανοίξει τη διαφορά από τη Μονακό στους 10 και να τελειώνει και μαθηματικά (σχεδόν), με την υπόθεση τίτλου.
Ο Λοράν Μπλαν τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε ως ο υποψήφιος αντικαταστάτης για τη Μάν. Γιουν., αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, το διέψευσε, ενώ γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ετοιμάζεται ήδη πρόταση ανανέωσης. Έχει κερδίσει και τις τρεις φορές που υποδέχτηκε την Εβιάν. Έχει την καλύτερη επίθεση (74) και άμυνα στο πρωτάθλημα (19). Παραμένει στην πατρίδα του ο Ιμπραΐμοβιτς (30 συμμ./25 γκ./11 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Τιάγκο Μότα (29 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 13-3-0
Γκολ: 45-5
Τελευταία 5: 4-0-1


ΕΒΙΑΝ: Αν δεν είχε κερδίσει και η Σοσό την Κυριακή, τότε θα είχε εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία. Ίσως το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι να επικρατήσει της Σοσό στην τελευταία αγωνιστική, που την αντιμετωπίζει στην έδρα της, αλλά το πρόσφατο καλό σερί της (4-2-1), πιθανότατα να συνεχιστεί και να μην χρειαστεί ούτε αυτό. Για την ώρα στο +5 από την Σοσό και τη ζώνη του υποβιβασμού. Ακολουθούν οι αγώνες με Σεντ Ετιέν (εντός), Ρεμς (εκτός), Νις (εντός), Σοσό (εντός). Αήττητη στις τρεις τελευταίες εξόδους της (1-2-0). Under τα 3 τελευταία κόντρα στην Παρί. Νο goal τα 3 τελευταία στο πρωτάθλημα κόντρα στους πρωταθλητές. Εκτός οι αναπληρωματικοί κίπερ Σαλαμόν, Ντουράντ, ο κεντρικός αμυντικός Ντιαρανκέ Φοφανά, ο αριστερός εξτρέμ Μπαουλά (2 συμμ.) και ο επιθετικός Ντε Μέλο (4 συμμ.).

Εκτός: 3-5-8       
Γκολ: 11-25
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Εβιάν τα δύο τελευταία χρόνια έχει σταθεί πολύ καλά κόντρα στην Παρί. Δεν αποκλείεται να το κάνει και σήμερα και να της βάλει δύσκολα, όντας και σε καλή κατάσταση τελευταία. Κόντρα στους γηπεδούχους δε μπορούμε να βάλουμε, αλλά το γκολ-γκολ είναι ιδιαίτερα ελκυστικό (2.40 Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση