» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Sold-out στην Τούμπα!


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Sold-out στην Τούμπα!
20:00 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 11-10-26
Α’ αγώνας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-1
Πρωτάθλημα:
(10/11) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-0
(09/03) ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

ΠΑΟΚ: Παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στη Λειβαδιά, αφού η τακτική του Γεωργιάδη ήταν να εκτίσουν τις ποινές τους πολλοί ποδοσφαιριστές (7 το σύνολο), πριν από τον ημιτελικό και τα πλέι-οφ, κάτι που τελικά πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3. Δέχτηκε τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο, βελτιώθηκε στην επανάληψη, όπου μείωσε στο 47’ με τον Ολίσε, με τον Βούκιτς να γράφει το τελικό σκορ στο 91’. Το βάπτισμα του πυρός με τη μεγάλη ομάδα πήραν οι νεαροί Σαββίδης, Κοσέ, ενώ την πρώτη του συμμετοχή είχε και ο κίπερ Γκσπούρνινγκ. Μεγάλο στοίχημα για τον Σαββίδη ο σημερινός αγώνας, αφού θέλει να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει για πρώτη φορά τρόπαιο, στα 2 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ. Όπλο του η εξαιρετική του έδρα, όπου στην κανονική διάρκεια έκλεισε τη χρονιά με 16 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, ενώ μετράει και τρεις νίκες στο κύπελλο.
Σε 25 αγώνες φέτος συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχει χάσει μόνο από Σάλκε και Μπενφίκα (21-2-2). Τη Μ. Δευτέρα έγινε και η κλήρωση για τα πλέι-οφ, όπου θα ξεκινήσει με τον Αστέρα εντός. Είναι η τρίτη φορά που ο ΠΑΟΚ φτάνει στα ημιτελικά του κυπέλλου τα τέσσερα τελευταία χρόνια, σε καμιά από αυτές δεν έφτασε στον τελικό. Πέρυσι είχε αποκλειστεί από το Αστέρα (2-1 εντός, 0-2 εκτός). Under τα 7 από τα 10 τελευταία στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό, 6 από αυτά είχαν 2-3 γκολ. Τραυματίας ο αμυντικός χαφ Μαντούρο (9 συμμ./2 γκ.), εκτός αποστολής ο αριστερός μπακ Σπυρόπουλος (11 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Κατσικάς (8 συμμ./2 γκ.), οι μεσοεπιθετικοί Νίνης (12 συμμ./1 ασίστ), Ολίσε (12 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Γεωργιάδης (10 συμμ.), Μάρτενς (5 συμμ.) και ο επιθετικός Χούσεν (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-1-2


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Υποδέχτηκε τον Απόλλων που ήθελε θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά τελικά δεν του έκανε τη χάρη και με γκολ του Σαβιόλα στο 88’, σφράγισε τον υποβιβασμό της «ελαφράς ταξιαρχίας», αλλά παράλληλα έκλεισε με νίκη τη χρονιά στην οποία κατέκτησε το 41ο πρωτάθλημα του. Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη φιέστα, με τον Μίτσελ στις δηλώσεις του να τονίζει ότι πλέον θα στοχεύσει και στην ευρωπαϊκή αναγνώριση της ομάδας. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 2-1 στο Καραϊσκάκης, αλλά οι παίχτες του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξαν την πίστη τους για την πρόκριση στο τελικό, που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το 17ο double στην ιστορία του. Ο Μαρινάκης πάντως, παρά την επίσημη πρόσκληση που έλαβε από τον Σαββίδη, δε θα βρεθεί στην Τούμπα. Μετράει 4 ήττες στις 5 τελευταίες εξόδους του σε όλες τις διοργανώσεις. Μία από αυτές ήταν και το 1-2 στην Τούμπα, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Και οι τέσσερις ήττες ήταν στα 2-3 γκολ. Τέσσερα συνολικά και τα over. Εκτός για 6 μήνες ο εξτρέμ Πέρεζ (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Απών και ο αριστερός μπακ Χολέμπας (19 συμμ./2 γκ./4 ασίστ). Πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί και πάλι ο Μέγιερι αντί του Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ.

Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ο Ολυμπιακός από τις αρχές Μαρτίου δε δείχνει στα καλύτερα του. Αλλά ο σημερινός αγώνας διαφέρει και περιμένουμε να τον δούμε να στέκεται ως πρωταθλητής στο κολαστήριο, όπως αναμένεται να το κάνουν οι οπαδοί του Δικεφάλου, της Τούμπας. Με αουτσάιντερ τον Ολυμπιακό (!), το Χ2 δείχνει πολύ καλή περίπτωση (1.57 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση