» » » » » Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Τελικός και Ευρώπη για τον σημερινό νικητή!


Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Τελικός και Ευρώπη για τον σημερινό νικητή!
Οι ημιτελικοί γίνονται στο Γουέμπλεϊ

18:00 ΧΑΛ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 2-2-4

ΧΑΛ (Πρέμιερ): Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη κόντρα στην απογοητευτική Σουόνσι και να κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Καλύτερη με διαφορά στο πρώτο μέρος, όπου δεν απειλήθηκε καθόλου, παίρνοντας το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπόιντ στο 39’. Στην επανάληψη άφησε χώρους, αλλά πάντα είχε το ματς υπό έλεγχο και χωρίς να δημιουργήσει φάσεις πανηγύρισε το τρίποντο. Επιστροφή στις νίκες μετά από τις ήττες από Στόουκ και Γουέστ Χαμ, στο +9 πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ιστορικό το σημερινό παιχνίδι, αφού παρά τα 110 χρόνια ζωής, η Χαλ διεκδικεί την πρώτη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου. Στα ημιτελικά βρέθηκε ακόμη μία φορά, πριν από 84 χρόνια!
Για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε τις Μίντλεσμπρο (2-0 εκτός), Σάουθεντ (2-0 εκτός), Μπράιτον (1-1 εκτός, 2-1 εντός) και Σάντερλαντ (3-0). Στο κύπελλο αναμετρήθηκε ακόμη μια φορά με τη Σέφ. Γιουν. (2008/09), την οποία απέκλεισε σε επαναληπτικό (1-1 εκτός, 2-1 εντός). Εκτός ο κίπερ ΜακΓκρέγκορ (25 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός ΜακΣέιν (9 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ντάντζεον και ο αριστερός εξτρέμ Μπρέιντι (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιθετικοί Λονγκ (11 συμμ./3 γκ.), Γέλαβιτς (12 συμμ./4 γκ.).

Τελευταία 5: 2-0-3


ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Λιγκ 1): Προέρχεται από δύσκολο πρόγραμμα, αφού σε 20 μέρες χρειάστηκε να δώσει 6 αγώνες για το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, εκεί όπου το τρένο της ανόδου, φαίνεται πως χάθηκε. Στο τελευταίο ματς επικράτησε εντός έδρας της Ρόδεραμ με 1-0, χάρη σε πέναλτι του Μπεν Ντέιβις στο 90’. Στο -8 πλέον από τα πλέι-οφ, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Κάτι που κάνει ακόμα πιο μεγάλη πρόκληση τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου και που μπορεί να ανεβάσει το χαμένο πρεστίζ της ομάδας. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της (1-2-0). Τα 11 από τα 12 τελευταία ήταν under, 10 από αυτά no goal. Έχει κρατήσει το μηδέν στα 12 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Για να φτάσει ως τα ημιτελικά απέκλεισε: Κόλτσεστερ (3-2 εκτός), Κέμπριτζ (2-0 εκτός), Άστον Βίλλα (2-1 εκτός), Φούλαμ (1-1 εντός, 1-0 εκτός, παράτ.), Νόττινχαμ (3-1 εντός), Τσάρλτον (2-0 εντός). Είναι κάτοχος τεσσάρων κυπέλλων, αν και το πιο πρόσφατο είναι το 1925 (1899, 1902 και 1915 τα υπόλοιπα), ενώ ο πιο πρόσφατος τελικός που συμμετείχε ήταν την περίοδο 1935/36. Χωρίς απουσίες.

Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Η Χαλ πρέπει να αποδείξει κόντρα στην σκληροτράχηλη Σέφιλντ Γιουν., ότι οι δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε το διακύβευμα είναι μεγάλο και ο ιδιοκτήτης, Ασέμ Αλάμ, που εκτός από την αλλαγή του ονόματος θέλει να επενδύσει στην ομάδα, θα το κάνει με μεγαλύτερη ευκολία, αν ξέρει ότι η Χαλ του χρόνου θα παίζει Ευρώπη. Άσος στο 1.68 (Novibet). Καλή εναλλακτική το under (1.65 Playbet), αφού η Σέφιλντ δείχνει πως διαθέτει πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ η Χαλ δε θα έχει μαζί της τους δύο βασικούς επιθετικούς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση