» » » » » » Στοίχημα Champions League: Ισπανικός εμφύλιος για μια θέση στα ημιτελικά!


Στοίχημα Champions League: Ισπανικός εμφύλιος για μια θέση στα ημιτελικά!
21:45 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο επαναληπτικός την επόμενη Τετάρτη

Προϊστορία (από 1994): 70-38-51
Πρωτάθλημα (11/01/14): ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0
Σούπερ Καπ: (22/08/13) ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1,
(29/08/13) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 0-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Καταλονίας, επικρατώντας εκτός έδρας της Εσπανιόλ με 1-0, χάρη σε γκολ-πέναλτι του Μέσι στο 77’. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά είχε τις αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, χαμηλώνοντας γκάζι στην επανάληψη. Παρέμεινε έτσι στο -1 από την Ατλέτικο. Έχει κερδίσει και τα 4 εντός έδρα φέτος για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλες οι φετινές αναμετρήσεις της με την Ατλέτικο ήταν ισόπαλες: 0-0 στο Βιθέντε Καλντερόν, 0-0 εντός, 1-1 εκτός στο διπλό τελικό του Σούπερ Καπ, το οποίο και κατέκτησε. Εκτός ο κίπερ Βαλντέζ (24 συμμ.), που θα λείψει 7 μήνες. Εδώ και καιρό ο Πουγιόλ (5 συμμ./1 γκ.).


Τελευταία 5: 5-0-0


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δε λένε να το βάλουν κάτω στον κυνήγι του τίτλου οι ροχιμπλάνκος, που έφυγαν με μεγάλο διπλό από το νέο Σαν Μαμές, διατηρώντας παράλληλα την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά μετά από λάθος στην άμυνα, ο Κόκε έκλεψε και έδωσε στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος ισοφάρισε στο 22’. Οι δύο ομάδες είχαν από μία πολύ καλή στιγμή μέχρι το ημίχρονο, στην επανάληψη όμως η Ατλέτικο ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στο γκολ με τον Κόκε στο 55’. Τη νίκη πάντως την κράτησε με τον Κορτουά, ενώ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι για μαρκάρισμα του Τουράν στον Τοκέρο, με τη Μπιλμπάο να μένει με 10 στο 86’. Μεσοβδόμαδα πάντως ο Σιμεόνε θελήσει να διώξει το βάρος από την ομάδα του, δηλώνοντας ότι για να πάρει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες ως το τέλος, κάτι που του φαίνεται πολύ δύσκολο. Μετράει 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει ξανασυναντηθεί με τη Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη. Πριν από τα 3 φετινά under, είχαν προηγηθεί 15 over κόντρα στους μπλαουγκράνα, 11 από αυτά ήταν γκολ-γκολ. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας. Παραμένει αήττητη φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ (7-1-0). Χωρίς απουσίες.

Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση στοίχημα: Δύο από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Δεν περιμένουμε ακόμα ένα under με την ποιότητα που διαθέτουν. Over στο 1.70 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση