» » » » » Πάμε Στοίχημα Σουηδία: Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου η Έλφσμποργκ

Πάμε Στοίχημα Σουηδία: Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου η Έλφσμποργκ
20:05 ΑΙΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Προϊστορία (από 1997): 8-14-12
Πέρυσι: ΑΙΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2-1

ΑΙΚ: Αιφνιδιάστηκε από τη Μιάλμπι στο τελευταίο εντός έδρας και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7’, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε με τον προωθημένο Γιόχανσον στο 32’, που πήρε το ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση σε σουτ του Μόρο. Συνεχώς στην επίθεση στην επανάληψη, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά πήρε την νίκη από πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπαχούι και ευστόχησε ο Μπόργκες (82’). Βελτίωσε έτσι τη θέση της (6η), αλλά είναι φανερό πως ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό, ενώ η ευκολία που δέχεται γκολ τις έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς. Υποδέχτηκε την Έλφσμποργκ σε φιλικό στα μέσα Φεβρουαρίου, επικρατώντας με 2-1. Έχει πάντως κακή πρόσφατη προϊστορία όταν την υποδέχεται, αφού την έχει κερδίσει μόλις δύο από τις 10 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις (2-5-3). Γκολ-γκολ τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα, έχει δεχτεί τέρμα και στα 9 φετινά. Από αυτά, τα 7 συνοδεύτηκαν και με over. Συνεχίζει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Δημητριάδης (6 συμμ./1 γκ.) και οι χωρίς συμμετοχές οι αμυντικοί μέσοι Ογούσου, Μαρίπου και ο επιθετικός Μπανγκουρά.


Εντός: 2-1-2
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5:


ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Συνεχίζει την καλή της πορεία, περνώντας και από την έδρα της Γκέφλε. Δυσκολεύτηκε ωστόσο, σε ένα κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με το γκολ να έρχεται στο 70’ από τον Πρόντελ. Διατηρήθηκε πάντως αήττητη για 8η αγωνιστική (6-2-0) και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μάλμε. Βαρόμετρο οι επιδόσεις της εντός έδρας, όπου μετράει το απόλυτο (4 νίκες). Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο στην πρεμιέρα από την Αντβίνταμπεργκ, από τότε μετράει 2-2-0. Σε αυτά, μόνο σε ένα δέχτηκε γκολ. Εκτός του σημερινού ντέρμπι έχει στο μυαλό της και τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου την Κυριακή κόντρα στη Χέλσινμποργκ. Συνεχίζει στον πάγκο ο βοηθός Γιάνε Μίαν, αφού ο τεχνικός Κλας Ίνγκεσον θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας (κινείται σε καροτσάκι μετά από δύσκολη θεραπεία για καρκίνο του αίματος). Χωρίς απουσίες, αλλά πιθανότατα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές λόγω του τελικού.

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5:

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η ΑΙΚ έχει την ευκαιρία να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία, με την Έλφσμποργκ να έχει το μυαλό της στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου. Οριακές οι τελευταίες νίκες της, την περιμένουμε να χάσει και ίσως να συμβεί σήμερα. Άσος στο 2.15 (Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση