» » » » » Προγνωστικά Κύπελλο Γερμανίας: Ανοιχτός (πλέον) ο τελικός


Προγνωστικά Κύπελλο Γερμανίας: Ανοιχτός (πλέον) ο τελικός
21:00 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 25-28-43
Α’ γύρος: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-3
B’ γύρος: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-3
Σούπερ Καπ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 4-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά πατώντας γκάζι από τα μέσα Μαρτίου (7-2-0), τερμάτισε άνετα 2η, 7 βαθμούς μπροστά από τη Σάλκε. Αυτός είναι ο τρίτος τελικός στον οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μπάγερν τους τελευταίους 12 μήνες. Πέρυσι, τέτοια περίοδο, έχασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (1-2), παίρνοντας μίνι εκδίκηση δύο μήνες αργότερα, στο γερμανικό Σούπερ Καπ (4-2). Φέτος για το πρωτάθλημα, με εξαιρετική εμφάνιση πριν από ένα μήνα, πήρε μεγάλη νίκη στο Μόναχο από τους Βαυαρούς (3-0), όσο εύκολα είχε χάσει στον πρώτο γύρο στο Βεστφάλεν, επίσης με 3-0. Πρόσωπο του αγώνα, δε θα είναι άλλος από τον Λεβαντόφσκι, πρώτο σκόρερ της φετινής Μπουντεσλίγκα (20), ο οποίος σύντομα θα φοράει τη φανέλα των Βαυαρών.
Άγνωστο αν τον ξεκινήσει βασικό σήμερα, αφού και στον πρόσφατο αγώνα στο Μόναχο, τον είχε αφήσει στον πάγκο. Συνολικά έχει βρεθεί 5 φορές στον τελικό του κυπέλλου, κατακτώντας το τρόπαιο στις τρεις, με πιο πρόσφατη στο νταμπλ την περίοδο 2011/12, όπου είχε συναντήσει και πάλι τη Μπάγερν, επικρατώντας με το εμφατικό 5-2. Ο Λεβαντόφσκι τότε είχε σημειώσει χατ-τρικ! Για να φτάσει φέτος στον τελικό απέκλεισε: Βιλελσάβεν (3-0 εκτός), Μόναχο 1860 (2-0 εκτός), Σααρμπρύκεν (2-0 εκτός), Άιντραχτ Φρ. (1-0), Βόλφσμπουργκ (2-0). Εκτός ο δεξιός εξτρέμ Μπλαζτσικόφσκι (25 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο κεντρικός μέσος Γκιουντογάν (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: To +19 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ λέει πολλά για την πορεία των Βαυαρών στο πρωτάθλημα φέτος. Η πρώτη χρονιά του Πεπ Γκουαρντιόλα συνοδεύτηκε με τη διατήρηση των σκήπτρων στο πρωτάθλημα, το 24ο συνολικά, αλλά όχι και τα σκήπτρα στην Ευρώπη, αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ήττες από τη Ρεάλ. Το όνειρο για δεύτερο σερί τρεμπλ δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα το νταμπλ, με την κατάκτηση του κυπέλλου σήμερα. Δεν πάει ωστόσο με την καλύτερη δυνατή φόρμα, αφού μετράει μόνο 6 νίκες στα 12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (6-2-4). Ο Γκουαρντιόλα πάντως δε θα πρέπει να είναι χαρούμενος που αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ, από την οποία είχε χάσει στο φετινό Σούπερ Καπ με 2-4, στον πρώτο αγώνα του στον πάγκο της ομάδας. Συνολικά, έχει πανηγυρίσει την κατάκτησή του κυπέλλου 16 φορές, όντας η πολυνίκης του θεσμού, ενώ έχει χάσει μόλις σε τρεις τελικούς. Αυτή είναι η 2 φορά που αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία κατάκτηση (2012 η Ντόρτμουντ, 2008 η Μπάγερν). Συνολικά σε 5 τελικούς σε όλες τις διοργανώσεις, υπερέχει κατά έναν τίτλο των Βεστφαλών 1 κύπελλο, 1 Σούπερ Καπ, 1 Τσάμπιονς Λιγκ, έναντι 1 κυπέλλου και 1 Σούπερ Καπ. Ήδη είναι προγραμματισμένο για τις 9 Αυγούστου ακόμα ένα Σούπερ Καπ, αφού ακόμα και αν κάνει το νταμπλ, θα παίξει με τη φιναλίστ του κυπέλλου. Και οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Ντόρτμουντ συνοδεύτηκαν από over. Για να φτάσει φέτος στον τελικό απέκλεισε: Σβαρτς-Βάις Ρέντεν (5-0 εκτός), Αννόβερο (4-1 εντός), Άουγκσμπουργκ (2-0 εκτός), Αμβούργο (5-0 εκτός), Καϊζερσλάουτερν (5-1 εντός). Συναντήθηκε και πέρυσι με τη Ντόρτμουντ στο κύπελλο, επικρατώντας στη φάση των προημιτελικών με 1-0 στο Μόναχο. Εκτός ο Τιάγκο Αλκάνταρα (25 συμμ./3 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολος ο Σβαϊνστάιγκερ (37 συμμ./8 γκ./5 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Ζερόμ Μπόατενγκ (45 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Αν γινόταν ο τελικός νωρίτερα μέσα στη χρονιά, με τη φόρμα που είχαν οι Βαυαροί, θα μιλούσαμε για εύκολη κατάκτησή του τροπαίου. Αλλά πλέον, με την πρόσφατη φόρμα και τα πολλά αμυντικά κενά, δε θα είναι το ίδιο. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ντόρτμουντ και επιπλέον, με τις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων, θα είναι δύσκολο να μη δε δούμε πολλά γκολ σήμερα. Στο 1.55 το over 2.5, στο 2.25 το over 3.5 (Playbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση