Στοιχηματική ανάλυση για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας Λεβερκούζεν – Μπάγερν

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο στοίχημα στην Γερμανία για το Σάββατο 06/02/2016 για τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα

Προϊστορία: 17-14-45
Πέρυσι: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2-0
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Λεβερκούζεν στο εντός έδρας ματς με το Ανόβερο και κέρδισε άνετα με 3-0. Καθοριστικό το πρώτο τέρμα από τον Κίσλινγκ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ την σκυτάλη παρέλαβε ο εκπληκτικός φέτος Τσιταρίτο, με δύο τέρματα στο 63′ και 87′. Τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι οι ποδοσφαιριστές του Σμιντ, έχοντας φόρμα 3-1-0, που τους επέτρεψε να σκαρφαλώσουν στην προνομιούχο τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο και σχεδόν αλάνθαστη Μπάγερν. Εδώ και καιρό εκτός ο μέσος Λαρς Μπέντερ (7 συμ.).
Εντός: 5-2-2
Γκολ: 29-21
Τελευταία 5: 3-1-1
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα και με δύο ακόμη γκολ του, η Μπάγερν έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 2-0 επί της Χόφενχαϊμ στο Μόναχο. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τους Βαυαρούς, που συνεχίζουν χωρίς καμία πίεση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης, μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα συνεχίσει από το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είναι γνωστό ότι από τον Ιούνιο θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου ο Ιταλός Αντσελότι. Σημαντικό τεστ για την Μπάγερν, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Λεβερκούζεν. Τραυματίες παραμένουν οι στόπερ Μπενατιά (6 συμ.), Μπόατενγκ (17 συμ.), ο μέσος Τσάβι Μαρτίνεθ (12 συμ./1 γκολ) και οι εξτρέμ Ριμπερί (1 συμ./1 γκολ), Γκέτσε (7 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 7-1-1
Γκολ: 50-9
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος για το Λεβερκούζεν – Μπάγερν

Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση και να σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Λογικό το goal/goal στο 1,71 από την Netbet.
Δείτε επίσης τις στοιχηματικές αναλύσεις για την Μπουντεσλίγκα του Σαββάτου

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση