» » » » » » Spot tips Πέμπτη 17 Μαρτίου. Παίρνει αποτέλεσμα η Μπενφίκα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Ζενίτ-Τβέντε. Νίκη 3-0 της Τβέντε στο πρώτο αγώνα, δεν ήταν όμως καλύτερη αλλά αποτελεσματική, μπορεί να πάρει την νίκη η Ζενίτ.

##Μάντσεστερ Σίτι-Ντιναμό Κιέβου. 2-0 για την Ντιναμό Κιέβου που ήταν πολύ καλύτερη από την Σίτι, δεν μπορεί να παιχτεί με τίποτα ο άσσος της Σίτι.

##Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα. 2-1 για την Μπενφίκα στο πρώτο ματς, η Μπενφίκα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αφού η Παρί βγάζει μία κούραση.

##Σπαρτάκ Μόσχας-Άγιαξ. 0-1 η Σπαρτάκ κέρδισε στο πρώτο ματς, τις ευκαιρίες τις έχασε όμως ο Άγιαξ που μάλλον έχασε άδικα, μπορούν να μπουν πολλά γκολ.


##Βιγιαρεάλ-Λεβερκούζεν. 2-3 η Βιγιαρεάλ παρότι η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στο πρώτο ματς, είναι αναγκασμένη να επιτεθεί η Λεβερκούζεν οπότε τα πολλά γκολ έχουν τύχη.

##Λίβερπούλ-Μπράγκα. Ήττα για την Λίβερπουλ με 1-0 με κακή εμφάνιση, μπορεί να κερδίσει δεν ξέρουμε όμως αν θα προκριθεί.

##Πόρτο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 0-1 κέρδισε η Πόρτο στην Μόσχα, δεν είναι σε καλή κατάσταση η ΤΣΣΚΑ δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό σήμερα.

##Ρέϊντζερς-Αϊντχόφεν. Λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς, η Ρέϊντζερς αμύνθηκε σωστά δεν δέχτηκε, η Αϊντχόφεν είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει την πρόκριση παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση