» » » » » » Spot tips Τρίτη 22 Μαρτίου. Πολλά γκολ στο Άκρινγκτον-Κρου.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Κόλτσεστερ-Όλνταμ. Λίγο κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα και οι δύο ομάδες, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

##Λέϊτον Όριεντ-Ντάγκεναμ Ρεντ. Ήττα για την Λέϊτον  μετά από 6 ματς χωρίς ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη για την Ντάγκεναμ αλλά δεν ξεκόλλησε από την 20η θέση ισοβαθμώντας με την Γουόλσολ που βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Δυνατή εντός έδρας η Λέϊτον έχει το προβάδισμα.

##Μπράϊτον-Νοτς Κάουντι. 5η συνεχόμενη νίκη για την πρωτοπόρο Μπράϊτον που αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη θέση, δεν πατάει καλά τελευταία η Νοτς Κάουντι. Μπορεί να διατηρήσει το αήττητο εντός η Μπράϊτον


##Τσάρλτον-Σαουθάμπτον. Αντίθετες φόρμες, σε κάκιστη η Τσάρλτον με μία ισοπαλία και 5 ήττες, σε πολύ καλή φόρμα η Σαουθάμπτον με 4 συνεχείς νίκες και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας άνοδο. Θα πάμε με το διπλό.

##Ακρινγκτον-Κρού. 22 στα 37 over 2.5 η Κρού, 19 στα 35 over 2.5 η Άκρινγκτον, τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη και θα το ποντάρουμε.

##Μόρκαμ-Μακλσφίλντ. 43 βαθμούς έχουν και οι δύο ομάδες, 9 πάνω από την ομάδα που αυτή την στιγμή υποβιβάζεται, δύσκολο σε πρόβλεψη.

##Μπέρτον-Στιβενέϊτζ. Σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη με νίκη μπαίνει στα Πλέϊ Οφ, όμως και η Μπέρτον χρειάζεται βαθμούς αφού είναι μόλις 3 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, δεν θα πάρουμε θέση.

##Όλντερσοτ-Μπαρνέτ. Μία ήττα στα 6 τελευταία η Όλντερσοτ, κακή εκτός έδρας η Μπαρνέτ, έχει ένα προβάδισμα η Όλντερσοτ.

##Πορτ Βέϊλ-Χέρεφορντ. 8-1-7 εκτός έδρας η Χέρεφορντ, δεν μπορεί να την κοντράρεις.

##Τορκί-Τσέλτεναμ. 22 στα 37 goal-goal η Τορκί, 24 στα 37 goal-goal η Τσέλτεναμ συνολικά, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

##Άσκολι-Βιτσέντζα. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, χρειάζονται τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, ίσως βολευτούν με έναν βαθμό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση