» » » » » » » Preview Serie A Σιένα - Ρόμα : Σε καλή κατάσταση η Ρόμα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Σιένα - Ρόμα : Σε καλή κατάσταση η Ρόμα
Προϊστορία: 5-2-10
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΟΜΑ-ΣΙΕΝΑ 1-1


ΣΙΕΝΑ: Ευχάριστα ξεκίνησε ο Φεβρουάριος για τη Σιένα. Μετά το 0-0 απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους εκτός έδρας για το πρωτάθλημα την Κυριακή, πήρε νίκη «χρυσάφι» στον πρώτο ημιτελικό του κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Νάπολι εντός έδρας την Πέμπτη. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Ρετζινάλντο (42’) και Ντ’Αγκοστίνο (66’). Στενεύουν τα περιθώρια της Σιένα για απώλεια βαθμών στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, σε μια χρονιά που ο ανταγωνισμός στις τελευταίες θέσεις είναι πολύ μεγάλος. Παραμένει τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας Μπρίκιτς (16 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Ροσσετίνι (18 συμμ.) και ο μέσος Μπολζόνι (11 συμμ./1 γκ.), με τον δεύτερο λογικά να μην προλαβαίνει.



Εντός: 4-3-3
Γκολ: 16-8
Τελευταία 5: 1-2-2


ΡΟΜΑ: Ξέσπασε μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα η Ρόμα, και μάλιστα απέναντι σε μία από τις δυνατότερες ομάδες της Serie A, Ίντερ. Πέτυχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο: Χουάν (13΄) και Μπορίνι (41’) στο πρώτο, Μπορίνι (49’) και Μπόγιαν Κρίκιτς (89’) στο δεύτερο. Την Τετάρτη ολοκληρώθηκε ο αγώνας απέναντι στην Κατάνια, που είχε διακοπεί στις 14 Ιανουαρίου, με το 1-1 των 66 πρώτων λεπτών να παραμένει τελικά ως το τέλος. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ντε Ρόσσι (19 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), ο οποίος ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια με τη Ρόμα. Τραυματίας ο αμυντικός Μπουρντίσσο (10 συμμ./1 γκ.). Από κει και πέρα αμφίβολοι δίνονται οι εξής: από την άμυνα οι Κίερ (9 συμμ.) και Κασσέτι (5 συμμ.) και από το κέντρο οι Περόττα (14 συμμ.), Γκάγκο (17 συμμ./1 γκ.) και Βιβιάνι (4 συμμ.). Από τους παραπάνω, ο Κασσέτι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε. 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 4-2-5
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Πολλές απουσίες για την Ρόμα, απέναντι σε μία ομάδα, που παρά την κακή βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα, αν μη τι άλλο έχει να επιδείξει επιτυχίες τόσο απέναντι σε δυνατές ομάδες όσο και στο κύπελλο. Λογικό το under στο 1.70 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση