» » » » » » Preview Premier League : «Πονάει» στην άμυνα η Τσέλσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League : «Πονάει»  στην άμυνα η Τσέλσι
15:30 ΤΣΕΛΣΙ – ΚΠΡ

Προϊστορία:
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΠΡ-ΤΣΕΛΣΙ 1-0
ΚΥΠΕΛΛΟ (28/01/2012): ΚΠΡ-ΤΣΕΛΣΙ 0-1


ΤΣΕΛΣΙ: Της χαμογέλασε η τύχη για δεύτερη φορά απέναντι στη Μπαρτσελόνα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και με 10 παίχτες από το 37’ χάρη στην αποβολή του Τέρι, κατάφερε να ισοφαρίσει με τη μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο (Ραμίρες 45’+1) και να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με τον Τόρρες στο 92’. Όλα κόντρα στη ροή του αγώνα, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 49’. Στο μεγάλο τελικό του Αλιάνζ Αρένα στις 19 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν.
Στο πρωτάθλημα, η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο λονδρέζικο ντέρμπι των δύο ομάδων, αλλά η Τσέλσι κατάφερε τελικά να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Εμιρέιτς (0-0). Παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και 10 αγώνες. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έχει την ευκαιρία να μειώσει στον ένα βαθμό από την 4η Νιουκάστλ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ιβάνοβιτς (26 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Νταβίντ Λουίζ (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Κέιχιλ (10 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Μπερτράντ (4 συμμ.).


Εντός: 10-3-3
Γκολ: 33-20
Τελευταία 5: 2-3-0


ΚΠΡ: Ακόμα μία από τις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος υποτάχθηκε στο Λόφτους Ρόουντ από τη μαχητική Τόττεναμ. Μετά τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ, η ΚΠΡ επικράτησαν και των «πετεινών» με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Τααράμπτ στο 24’, ενώ ο ίδιος παίχτης αποβλήθηκε στο 78’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρέμεινε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας όμως με τη Μπόλτον που απέσπασε την ισοπαλία από τη Σάντερλαντ και με μία νίκη σήμερα μπορεί να ξεφύγει με τρεις βαθμούς, πιάνοντας τις Γουίγκαν και Άστον Βίλλα στους 37. Ο μέσος Αντέλ Τααράμπτ (26 συμμ./2 γκ./3 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Λογικά επιστρέφει ο μέσος Ντιακιτέ (9 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Ντάιερ (1 συμμ.) και Φάουρλιν. Αμφίβολος ο επιθετικός Τζιμπρίλ Σισέ (5 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 3-2-12
Γκολ: 16-32
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Με την κούραση που πιθανότατα θα εμφανίσει η Τσέλσι και με τις απουσίες που έχει στην άμυνα, η ΚΠΡ μπορεί να βρει χώρους να σκοράρει. Η Τσέλσι θα τα καταφέρει ούτως ή άλλως απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. G/G στο 1.80 (William Hill).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προϊστορία: 38-16-29
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-2


ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Αν και ήταν καλύτερη της ΚΠΡ, δε δημιούργησε σοβαρές ευκαιρίες και τελικά ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας. Δεν κατάφερε ούτε να εκμεταλλευτεί ούτε την αποβολή παίχτη της ΚΠΡ, που έπαιξε με 10 σχεδόν για ένα τέταρτο. Στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 (1-3-5), με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 5η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη Νιουκάστλ, ενώ την απειλεί και η Τσέλσι που βρίσκεται πίσω της ένα βαθμό. Το σενάριο για ευρωπαϊκή έξοδο μπορεί να είναι ακόμα χειρότερο, αφού αν οι μπλε κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ χάνεται η 4η θέση θα οδηγήσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των αμυντικών Κινγκ (21 συμμ) και Καμπούλ (29 συμμ./1 γκ.) και του επιθετικού Αντεμπαγιόρ (29 συμμ./13 γκ./11 ασίστ), που έχουν όμως αρκετές πιθανότητες να προλάβουν. Εκτός οι αμυντικοί Ασού-Εκοτό (34 συμμ./2 γκ/4 ασίστ).


Εντός: 11-3-3
Γκολ: 35-17
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Πολύ καλύτερη της Νόργουιτς, νίκησε δίκαια εντός έδρας με 2-0, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Σκόρερ οι Φορμίκα (41’) και Χόιλετ (49’) που βοήθησαν την ομάδα τους να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες. Παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με τις Μπόλτον και ΚΠΡ να βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά της. Πολύ δύσκολο σενάριο η παραμονή, αφού στη συνέχεια, εκτός του σημερινού με την Τόττεναμ, έχει να αγωνιστεί με Γουίγκαν (εκτός) και Τσέλσι (εντός). Εκτός οι αμυντικοί Χάνλεϊ (23 συμμ./1 γκ.), Σαλγάδο (9 συμμ.) και ο μέσος Γκρέλα (1 συμμ.).


Εκτός: 2-6-9
Γκολ: 21-41
Τελευταία 5: 1-0-4


Πρόταση: Σε αυτό το σημείο όλα είναι ανοιχτά και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, παρότι οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι το φαβορί. Πάντως μεταξύ της 4ης καλύτερη επίθεσης (Τόττεναμ) και της 2ης χειρότερης άμυνας στην Πρέμιερ, δεν αποκλείεται να έχουμε πάνω από 2.5 τέρματα στην αναμέτρηση (1.50 Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση