» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Άμυνα από «μπετόν» η Πόρτο


Προγνωστικά στοιχήματος: Άμυνα από «μπετόν» η Πόρτο
Πανθρακικός - Βέροια: Που μυαλό για κύπελλο την δεδομένη χρονική περίοδο για τις δύο ομάδες, αφού είναι χαμηλά στην βαθμολογία και «καίγονται» για παραμονή. Πάντως ο Πανθρακικός είναι πολύ κοντά στους «4», μετά το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την Κυριακή το πρωτάθλημα με το 3-0 επί της ΑΕΚ και σκοπεύει στο νταμπλ. Κατά μεγάλο ποσοστό έχει στα χέρια του την πρόκριση, καθώς κέρδισε με 1-0 στα Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης, όμως κέρδισαν με 1-0 την Ξάνθη και μπήκαν γερά στο κόλπο των πλέι οφ.



ΒΑΚ Πέλετς - Μάτερσμπουργκ: Πέντε αγωνιστικές αήττητη η φορμαρισμένη Βακ Πέλετς, διάστημα που έχει 4/5 goal/goal. Αντιθέτως η Μάτερσμπουργκ προέρχεται από 6/7 no goal.

Αντμίρα - Σάλτσμπουργκ: Στα 13 τελευταία παιχνίδια της η ουραγός Αντμίρα μετράει (1-1-11). Αποδίδει πολύ καλά μακριά από την έδρα της η Σάλτσμπουργκ (7-3-2). Είναι σίγουρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σεν Γκάλεν - Τουν: Είναι ξεκάθαρο ότι η Σεν Γκάλεν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα πριν την διακοπή, καθώς μετά από αυτήν μετρά τρεις ήττες και μόλις μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις. Μια νίκη σε αυτό το διάστημα έχει και η Τουν, που είναι και η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας (1-2-7).

Μπλάκμπερν - Μίλγουολ: Η Μπλάκμπερν πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της Μίλγουολ (0-0) και μετέφερε την υπόθεση πρόκριση στην έδρα της. Ντεφορμέ οι φιλοξενούμενοι και αυτό αποδεικνύεται από το (1-0-7) που μετρούν στα τελευταία παιχνίδια τους για την Τσάμπιονσιπ η Μίλγουολ.

Μπάγερν - Άρσεναλ: Το 3-1 του πρώτου ματς στο Λονδίνο δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην Μπάγερν Μονάχου. Μόνο νίκες έχουν στο 2013 σε όλες τις διοργανώσεις (10/10) οι Βαυαροί. Περισσότερες δυνάμεις η Άρσεναλ, καθώς δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, όμως με αρκετές απουσίες στο Μόναχο.

Μάλαγα - Πόρτο: Μεγάλο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς το 1-0 για την Πόρτο είναι ένα σκορ που μπορεί να ανατραπεί. Πάντως η Μάλαγα δεν δείχνει καλά, αφού η νίκη έρχεται δύσκολα στα τελευταία παιχνίδια. Η Πόρτο μαζί με Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν έχει την καλύτερη άμυνα στο θεσμό με τέσσερα γκολ παθητικό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση