» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Μάλαγα - Πόρτο

Πάμε στοίχημα Champions League: Μάλαγα - Πόρτο
21:45 ΜΑΛΑΓΑ - ΠΟΡΤΟ

Σκορ α' αγώνα: Πόρτο - Μάλαγα 1-0

ΜΑΛΑΓΑ: Προέρχεται από το εκτός έδρας ματς με την Βαγιαδολίδ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, πραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Το μυαλό των παικτών (και είναι λογικό) βρισκόταν στον σημερινό επαναληπτικό με την Πόρτο ,όπου η ομάδα έχει τεράστιο ραντεβού με την ιστορία της, αφού σε περίπτωση πρόκρισης θα φτάσει τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς η Μάλαγα δεν πήρε επιθετικά ρίσκα, κατάφερε εν πολλοίς να κρατήσει την Πόρτο μακριά από την έδρα της, αλλά τελικά δέχθηκε ένα γκολ, που δίνει στον σημερινό επαναληπτικό ένα μικρό αβαντάζ στην Πόρτο. Πάντως το τελευταίο διάστημα η ομάδα δείχνει να περνάει μία περίοδο κάμψης, αφού έχει μείνει χωρίς νίκη σε τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σήμερα το "Ροσαλέδα" πάντως θα είναι κατάμεστο, με τον κόσμο της ομάδας να έχει χαρακτηρίσει το σημερινό ματς ως το πιο σημαντικό ματς στην ιστορία της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πελεγκρίνι θα έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, αφού υπολογίζει κανονικά και στους Μπαπτίστα και Ελισέου.



ΠΟΡΤΟ: Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου την Παρασκευή, επικράτησε με 2-0 της Εστορίλ εντός έδρας και έφτιαξε την καταλληλότερη ψυχολογία εν' όψει της σημερινής αναμέτρησης. Οι "δράκοι" κατάφεραν στο πρώτο εικοσάλεπτο να σκοράρουν δύο τέρματα και στην συνέχεια πήγαν... περπατώντας, χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα. Δικαιολόγησε τους παίκτες ο Βίτορ Περέϊρα, τονίζοντας πως είναι λογικό, αφού προέχει η αναμέτρηση με την Μάλαγα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά και από αυτή τη νίκη, η Πόρτο παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, αφού το 0-0 με την Σπόρτινγκ πριν δύο εβδομάδες την πλήγωσε βαθμολογικά. Για το σημερινό ματς η Πόρτο, έχει το 1-0 από το πρώτο ματς, αλλά σίγουρα αυτό το σκορ είναι αρκετά επικίνδυνο.  Σίγουρα οι Πορτογάλοι έχουν ένα σχετικό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση, αφού είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα, αλλά έχει απέναντί της ένα ποιοτικό σύνολο που στην έδρα του βγάζει ενθουσιασμό και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Πάντως η Πόρτο είναι αήττητη από τότε που έχασε με 2-1 από την Παρί(τελευταίο ματς ομίλων) και τρέχει ένα σερί 12-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις.  Στο αγωνιστικό κομμάτι επιστρέφουν οι Μουτίνιο και Μανγκαλά, ενώ κανονικά υπολογίζεται και ο Ροντρίγκεζ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Εστορίλ, αλλά υπολογίζεται κανονικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Πόρτο έχει το υπέρ της σκορ και σίγουρα θα παίξει πιο συντηρητικά, αφού έχει τα φόντα να σκοράρει και με αντεπιθέσεις. Πιο έμπειρη ομάδα από την Μάλαγα, που έχει τον ενθουσιασμό, αλλά δείχνει μία κάμψη τελευταία. Σε χαμηλό τέμπο το ματς με το under (1.75, Mybet) να έχει προβάδισμα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση