» » » » » » Στοίχημα Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ


Στοίχημα Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ
21:45 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Σκορ α' αγώνα: Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 1-3

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Με ένα τρένο που δεν κάνει πουθενά στάσεις μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή πορεία της Μπάγερν Μονάχου, που εντυπωσιάζει τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη αγωνιστική οι Βαυαροί επικράτησαν δύσκολα πάντως επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ, όχι όμως επειδή οι ίδιοι δεν είχαν καλή απόδοση, αλλά κυρίως λόγω της ευστοχίας των αντιπάλων, που σκόραραν δύο γκολ σε ισάριθμες τελικές ευκαιρίες. Η Μπάγερν είχε και πάλι εξαιρετική απόδοση και έχασε σωρεία ευκαιριών και τελικά κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει τελικά με 3-2. Στο εγχώριο πρωτάθλημα κάνει... πάρτι, αφού η διαφορά της από την δεύτερη Ντόρτμουντ έχουν εκτοξευθεί στους 20 βαθμούς και πλέον ο μεγάλος στόχο για την γερμανική ομάδα είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ουσιαστικά έχει τσεκάρει το εισιτήριο της για τα προημιτελικά από το πρώτο ματς με την Άρσεναλ στο "Εmirates", όπου έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε εύκολα με 1-3. Είναι μία κλάση πάνω από την αγγλική ομάδα κα ι ήμερα έχει τον πρώτο λόγο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιουπ Χάϊνκες δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς του Ριμπερί, Σβαινστάϊγκερ και Μπόατενγκ, αλλά επιστρέφει ο Ρόμπεν.



ΆΡΣΕΝΑΛ: Οι Λονδρέζοι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού έχουν αποκλειστεί από το Κύπελλο Αγγλίας και η αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Έβερτον αναβλήθηκε. Έτσι προέρχεται από την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με την Τότεναμ με 2-1, πριν από δέκα ημέρες. Σε αυτό το ματς οι "κανονιέρηδες" είχαν τις ευκαιρίες τους να πάρουν κάτι καλύτερο, αλλά τις σπατάλησαν άδικα και βρίσκονται πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από την 4η Τσέλσι και στο -7 από την 3η Τότεναμ. Όσον αφορά το σημερινό ματς η Άρσεναλ έχει πολύ δύσκολο έργο μετά την ήττα της με 3-1 εντός έδρας, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως από την στιγμή που υπάρχουν πιθανότητες, οι παίκτες πρέπει να παλέψουν μέχρι τέλους γι' αυτές. Οι Άγγλοι αναμένεται να κατεβάσουν μία ομάδα με δύο επιθετικούς στο Μόναχο, ώστε να πιέσουν την αμυντική γραμμή των Βαυαρών, με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τους βάλει στο παιχνίδι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σανιά και Γκιμπς, ενώ παίζεται μέχρι τελευταία στιγμή του Ντιαμπί. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μονρεάλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Mπάγερν έχει αποδείξει ότι δεν σταματάει πουθενά και παλεύει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι το ματς θα έχει πολλά γκολ, αφού και οι δύο δεν θα κλειστούν στις άμυνες τους. Over 3,5 (2,30 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση