» » » » » Προγνωστικά Premier League: Ντέρμπι αποδείξεων στο Ολντ Τράφορντ


Προγνωστικά Premier League: Ντέρμπι αποδείξεων στο Ολντ Τράφορντ
22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 56-45-39
Α’ Γύρος: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 2-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Το προηγούμενο Σάββατο πήρε εύκολα το παιχνίδι στο Σάντερλαντ, αλλά χάρη σε αυτογκόλ του Μπραμπλ στο 27’, δύο μέρες όμως αργότερα δε στάθηκε καλά στο Στάμφορντ Μπριτζ και αποκλείστηκε δίκαια από την Τσέλσι με 0-1. Ουσιαστικά η χρονιά έχει τελειώσει για την ομάδα του Φέργκιουσον, που με νίκη σήμερα και άλλους τρεις πόντους στα υπόλοιπα 7 εξασφαλίζει τον 20ο τίτλο! Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 15 αγώνες. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (70) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (31). Γκολ-γκολ οι 8 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Σίτι. Εκτός ο μέσος Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Βίντιτς (15 συμμ./1 γκ.), Έβανς (19 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 14-0-1
Γκολ: 39-15
Τελευταία 5: 5-0-0


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έλεγξε από την αρχή τoν αγώνα με τη Νιούκαστλ και με σχετική άνεση πήρε την εντός έδρας νίκη με 4-0, πετυχαίνοντας από 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο (Τέβεζ 41’, Σίλβα 45’+2, Κομπανί 56’, Περτς αυτ. 70’). Μοναδικό στόχος πλέον στο πρωτάθλημα να διατηρηθεί στη 2η θέση, έχοντας την Τσέλσι στο -4. Μοναδικός τίτλος που απέμεινε είναι το κύπελλο, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στα ημιτελικά την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (26). Νο goal τα 7 τελευταία επίσημα, οι νίκες με μηδέν παθητικό και μοναδική ήττα το 0-2 από την Έβερτον. Εκτός οι αμυντικοί Μαϊκόν (7 συμμ.), Ρίτσαρντς (3 συμμ.) και ο μέσος Ρόντγουελ (8 συμμ.).

Εκτός: 7-5-3
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Η Σίτι είναι η κάτοχος του τίτλου και θέλει να διατηρήσει την αξιοπρέπεια της στο Ολντ Τράφορντ. Αγωνιστικά το ματς είναι για ισοπαλία, βοηθάει και το ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα Χ εντός (3.50 MyBet). Καλή εναλλακτική το γκολ-γκολ (1.60 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση