» » » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Serie A: Μάχη για την Ευρώπη το ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Serie A: Μάχη για την Ευρώπη το ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης
21:45 ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία (από 1993): 15-12-13
Α’ Γύρος: ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ 3-2

ΡΟΜΑ: Δε μπόρεσε να κρατήσει το πολύ καλό σερί που είχε (4-1-0) και γνώρισε δίκαια την ήττα από τη ψυχωμένη Παλέρμο, που καιγόταν για τη νίκη στην προσπάθεια της για σωτηρία. Απέτυχε να πλησιάσει κι άλλο την πεντάδα και πλέον είναι 3 βαθμούς πίσω από Λάτσιο και Ίντερ. Με τον Αντρεατσόλι έχει βγάλει κάποια καλά στοιχεία (4-1-2), αλλά και πάλι δε βγάζει την απαραίτητη σταθερότητα για να ανέβει ψηλότερα. Σήμερα πάντως έχει χρυσή ευκαιρία, αφού μπορεί να ξεπεράσει στην ισοβαθμία τη Λάτσιο. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (60) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Σέριε Α (51). Στα παιχνίδια της σημειώνονται κατά μ.ο. 3,7 γκ./αγώνα. Στα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Λάτσιο είχαμε 2-3 γκολ. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Πίρις (25 συμμ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Οσβάλντο (23 συμμ./11 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπαλσαρέτι (24 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Λόπεζ (4 συμμ./1 γκ.). Λογικά θα είναι διαθέσιμοι ο αμυντικός Μαρκίνιος (21 συμμ.) και οι μέσοι Φλορένσι (28 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), Ταντέι (4 συμμ.).


Εντός: 8-3-3
Γκολ: 32-20
Τελευταία 5: 3-1-1


ΛΑΤΣΙΟ: Επικράτησε δίκαια της Κατάνια στο Ολίμπικο αν και βρέθηκε να χάνει από το 50’. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, με τους λατσιάλι να πιέζουν στο τέλος και αφού ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Λεγκροτάλιε στο 79’, πήραν τη νίκη δύο λεπτά αργότερα με εύστοχο πέναλτι του Καντρέβα. Στα θετικά και η επιστροφή του Κλόζε, που γύρισε μετά από σχεδόν δύο μήνες και αγωνίστηκε το τελευταίο 15λεπτο. Από εκεί που έδειχνε ικανή για την τριάδα και ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ένεκα των πολλών υποχρεώσεων αλλά και τραυματισμών, όχι μόνο υποχώρησε θέσεις, αλλά δείχνει και εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην πεντάδα. Λογικό όταν στα 10 τελευταία έχεις μόνο δύο νίκες (Κατάνια, Πεσκάρα). Την Πέμπτη αγωνίστηκε στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε και η εμφάνιση της δεν ήταν για κάτι καλύτερο από το τελικό 0-2, που ήρθε ωστόσο στα τελευταία, παίζοντας από το 47’ με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολή του Ονάτσι. Πέρα λοιπόν από το σπουδαίο ντέρμπι, ο Πέτκοβιτς θα έχει στο μυαλό του και τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τους Τούρκους. Για την ώρα ισοβαθμεί με την Ίντερ στους 50, η οποία έπαιξε χθες βράδυ και είναι στο -2 από τη 4η Φιορεντίνα. Δεν έχει φέρει ισοπαλία με τη Ρόμα στις 12 τελευταίες συναντήσεις τους (5-0-7). Μετράει πάντως τρεις σερί νίκες κόντρα στους συμπολίτες. Εκτός οι αμυντικοί Αντρέ Ντίας (21 συμμ.), Κονκό (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), οι μέσοι Μπρόκι (8 συμμ.), Περεϊρίνια (6 συμμ.) και ο επιθετικός Φλόκαρι (16 συμμ./4 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπιάβα (26 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Έντερσον (11 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 4-3-7
Γκολ: 12-22
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Δύσκολη η συγκυρία για τη Λάτσιο. Έτσι κι αλλιώς δε πείθει με τις εμφανίσεις της και εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, το ντέρμπι θα της «κάτσει» βαρύ. Η επίθεση της Ρόμα είναι αρκετή για να πάρει το σημερινό ντέρμπι. Άσος στο 1.90 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση