» » » » » » Στοίχημα Premier League: Με το μυαλό στο Ch.L. Τσέλσι και Γιουνάιτεντ!


Στοίχημα Premier League: Με το μυαλό στο Ch.L. Τσέλσι και Γιουνάιτεντ!
14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 18-17-21
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δυνατή η μονομαχία στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να δείχνουν να το θέλουν εξίσου, αλλά να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας στο 1-1. Η Σίτι είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά στάθηκε τυχερή στο 12’, όταν δεν δόθηκε εις βάρος της πέναλτι για μαρκάρισμα του Ζαμπαλέτα στον Ροσίτσκι. Στο 19’ κατάφερε να προηγηθεί, όταν ο Σίλβα βρήκε τον Τζέκο, το σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι, με την μπάλα όμως να στρώνεται στα πόδια του Ισπανού, που απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Δέχτηκε πίεση στην επανάληψη και ισοφαρίστηκε στο 53’, με την ίδια να έχει μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά πριν, έχοντας ως το τέλος μόλις δύο καλά σουτ με τον Φερναντίνιο. Σταμάτησε έτσι το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων και είδε τη Λίβερπουλ να ξεφεύγει 4 βαθμούς στην κορυφή. Αυτό σημαίνει ότι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα θέλει νίκες και στα δύο ματς που χρωστάει. Αήττητη στα 6 τελευταία (4-2-0).
Το γκολ που δέχτηκε από την Άρσεναλ ήταν το πρώτο στα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (80) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (28). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Νάστασιτς (13 συμμ.), Μπογιάτα (2 συμμ.).

Εντός: 13-0-1
Γκολ: 48-9
Τελευταία 5: 4-1-0

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Το ότι δεν κυνηγάει κάποιο στόχο, δεν την αποτρέπει από το να παίζει ωραία μπάλα και να κυνηγάει τις νίκες, κάτι που έδειξε και στο άνετο εντός έδρας 4-0 με τη Νιούκαστλ. Είχε 4 πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, παίρνοντας το προβάδισμα στην εκπνοή του ημιχρόνου, με του κορυφαίου στο ματς Ροντρίγκεζ. Στην επανάληψη εξαργύρωσε την ανωτερότητα της με γκολ, κάνοντας εύκολα το 2-0 με τον Λάμπερτ, ύστερα από ασίστ του Λαλάνα (αν και η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ), ο αρχηγός έκανε το 3-0 στο 70’ με ωραίο μακρινό σουτ και ο Ροντρίγκεζ πέτυχε δεύτερο, κλείνοντας το σκορ στο 89’. Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας 3 νίκες στα 4 τελευταία, έχοντας χάσει στις λεπτομέρειες μόνο από την Τόττεναμ στο ίδιο διάστημα (2-3 εκτός). Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Σίτι. Over 5 από αυτά. Εκτός ο κίπερ Ντέιβις (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Κλάιν (19 συμμ./4 ασίστ) και ο κεντρικός αμυντικός Γιοσίντα (8 συμμ./1 γκ.), Αμφίβολος ο αμυντικός μέσος Γουανιάμα (18 συμμ.).

Εκτός: 6-4-6
Γκολ: 20-19
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Η Σαουθάμπτον παίζει απελευθερωμένα και προσφέρει θέαμα, ακόμα και τώρα που δεν έχει άμεσους στόχους. Μπορεί να βοηθήσει στο να πάρει καλό ρυθμό το παιχνίδι. Στο 1.66 να σκοράρουν αμφότερες (Stoiximan).



17:00 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προϊστορία: 9-5-7
Α’ γύρος: ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΚΑΡΝΤΙΦ 2-0

ΚΑΡΝΤΙΦ: Ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο στο ματς επιβίωσης με τη Γουέστ Μπρομ, βρισκόμενη πίσω στο σκορ μόλις στο 2’, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε δεύτερο στο 9’. Σταδιακά κατάφερε να ανέβει και με τρομερή λόμπα του Μουτς μείωσε στο 30’. Πολλές οι συγκινήσεις με Χιτσκοκικό φινάλε στην επανάληψη: ο Κόλκερ ισοφάρισε στο 73’ με κεφαλιά, η Γουέστ Μπρομ ξαναπήρε προβάδισμα στο 94’, αλλά ο Ντάλι έγραψε με περιπετειώδη τρόπο το τελικό 2-2 στο 95’. Τραγική φιγούρα ο κίπερ Μάρσαλ, ο οποίος ευθύνεται για τα 2 τέρματα που δέχτηκε η ομάδα του, αλλά και πάλι η ισοπαλία έτσι όπως ήρθε θα πρέπει να αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Σόλσκιερ. Ξεπέρασε τη Σάντερλαντ, αλλά ακόμα είναι στις μεγάλες υποψήφιες για υποβιβασμό, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο από τη Γουέστ Μπρομ, η οποία είναι στο +2. Ακολουθούν Σαουθάμπτον (εκτός), Στόουκ (εντός), Σάντερλαντ (εκτός), Νιούκαστλ (εκτός), Τσέλσι (εντός). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (61). Τουλάχιστον δείχνει μεγάλη βελτίωση επιθετικά, σκοράροντας το 1/3 των συνολικών γκολ που έχει σκοράρει ως τώρα στο πρωτάθλημα στα 4 τελευταία παιχνίδια της, ήτοι 10 γκολ από σύνολο 29! Πολύ καλή προϊστορία όταν φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας, μένοντας αήττητη στις 9 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (5-4-0) και χάνοντας μόνο στην πρώτη, το 2003. Οι 8 από τις 10 ήταν under. Εκτός ο αμυντικός Χάντσον (2 συμμ.).

Εντός: 5-4-7
Γκολ: 18-29
Τελευταία 5: 1-1-3

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Νίκη-χρυσάφι κόντρα στη μεγάλη Τσέλσι για τους νεοφώτιστους, κάνοντας παράλληλα μεγάλο βήμα για την παραμονή. Ακολουθούν Βίλλα (εντός), Έβερτον (εκτός), Γουέστ Χαμ (εκτός), Σίτι (εντός), Λίβερπουλ (εντός), Φούλαμ (εκτός). Φαρμακερή στις αντεπιθέσεις της, αν και βρέθηκε να μαρκάρει με διπλή ζώνη για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς όμως να δεχτεί τη μεγάλη φάση. Στο 52’ ο Τέρι της έδωσε το προβάδισμα με αυτογκόλ, όταν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι σε σέντρα του Γουάρντ, ενώ είχε και δοκάρι στο 74’ με τον Ζερόμ. Ξέφυγε έτσι στο +6 από τη Σάντερλαντ από την οποία έχει αγώνα περισσότερο και στο +5 από την Κάρντιφ, από την οποία έχει αγώνα λιγότερο. Με θετικό αποτέλεσμα σήμερα, ανοίγει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους Ουαλούς. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (20), σκοράροντας μόλις ένα γκολ στις 4 τελευταίες εξόδους της. Under τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο επιθετικός Γκέιλ (20 συμμ./3 γκ.).

Εκτός: 2-2-11
Γκολ: 6-21
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Περιμένουμε να πέσουν κορμιά σήμερα στο Κάρντιφ. Μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να παίζει σφιχτά, αλλά η ανεβασμένη επιθετικά Κάρντιφ, που καίγεται για βαθμούς, μπορεί να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι. Ρισκάρουμε με το καλοπληρωμένο over στο 2.20 (Novibet).



17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
                                                
Προϊστορία: 34-36-67
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 0-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελείως απούσα στο ματς με τη Σαουθάμπτον και έχασε με κατεβασμένα χέρια στο Σεντ Μέρις με 0-4. Δε μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, γλίτωσε πολλές φορές στο πρώτο μέρος, δεχόμενη τελικά το πρώτο στο 45’. Στην επανάληψη ήταν ακόμα χειρότερη και ήρθαν άλλα τρία (49’, 70’, 89’). Δυσκολεύεται πολύ να βρει δίχτυα όταν λείπει ο Λοΐκ Ρεμί. Ενδεικτικό ότι έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα 4 τελευταία, σε όλα έλειπε ο Γάλλος. Σήμερα πάντως θα είναι διαθέσιμος. Μετράει τρεις ήττες στα 4 τελευταία. Over οι 10 από τις 12 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Γιουνάιτεντ. Εκτός ο κίπερ Κρουλ (31 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (25 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο αριστερός μπακ Ράιαν Τέιλορ, ο μεσοεπιθετικός Ομπερτάν (3 συμμ.) και ο επιθετικός Σάμι Αμεόμπι (9 συμμ.).

Εντός: 7-3-6
Γκολ: 19-22
Τελευταία 5: 2-0-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Όλοι την είχαν ξεγραμμένοι από το πρώτο ματς κόντρα στη Μπάγερν, αλλά η ομάδα του Μόγιες κατάφερε να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της, μένοντας στο εντός έδρας 1-1. Οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των μπέμπηδων, οι οποίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Γουέλμπεκ. Στο 58’ μάλιστα πήραν προβάδισμα με την κεφαλιά του Βίντιτς, μετά από κόρνερ του Ρούνεϊ, αλλά άντεξαν για πολύ, αφού οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοφάρισαν 9 λεπτά αργότερα. Ο επαναληπτικός στο Μόναχο την Τετάρτη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη κόντρα στην Βίλλα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13’. Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο Ρούνεϊ, ο οποίος έκανε την ανατροπή πριν το ημίχρονο (20’, 45’ πεν.) και στην επανάληψη δε βρήκε εμπόδια, με τον Μάτα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ομάδα στο 57’ και τον Χερνάντεζ να επιστρέφει στον πίνακα των σκόρερ μετά από 2 μήνες, γράφοντας το τελικό 4-1 στο 91’. Μόνο μαθηματικές πλέον οι ελπίδες της για την 5η θέση, με την Έβερτον να έχει ξεφύγει 6 βαθμούς και να έχει αγώνα λιγότερο. Μοναδική απουσία ο φαν Πέρσι (18 συμμ./11 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 9-3-4
Γκολ: 30-19
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην πείθει φέτος και να βρίσκεται εν μέσω των πολύ σημαντικών αναμετρήσεων με τη Μπάγερν, αλλά ακόμα και έτσι δε μπορούμε να την κοντράρουμε απέναντι στην τραγική Νιούκαστλ. Θέλει άλλωστε και μια νίκη ηθικού ενόψει του αγώνα στο Μόναχο. Διπλό στο 1.96 (Goalbet).



19:30 ΤΣΕΛΣΙ - ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 32-15-20
Α’ γύρος: ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ 3-2
Κύπελλο (26/01/14): ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ 1-0

ΤΣΕΛΣΙ: Με την πλάτη στον τοίχο θα υποδεχθεί την Παρί την προσεχή Τρίτη, μετά την ήττα στο πρώτο ματς με 1-3. Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4’, αλλά στο 26’ ο Όσκαρ πήρε πέναλτι, στο οποίοι ευστόχησε ο Αζάρ, με τον Βέλγο να χάνει μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα, όταν σουτ του βρήκε στο δοκάρι. Στο 61’ ο Νταβίντ Λουίζ έσπρωξε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα σε στημένη φάση, ενώ στις καθυστερήσεις δέχτηκε και τρίτο. Με αυτογκόλ την πλήρωσε και στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, χάνοντας εκτός έδρας με 0-1. Ήταν μονίμως στην επίθεση, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη φάση. Ο Τέρι σε προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι, έβαλε το αυτογκόλ (52’), με τους μπλε να γλιτώνουν λίγο αργότερα από δεύτερο (δοκάρι). Η εικόνα της ομάδας ανάγκασε τον Μουρίνιο να δηλώσει ότι η ομάδα χρειάζεται επιθετικό, λέγοντας επίσης ότι δεν είναι πλέον διεκδικήτρια του τίτλου. Ο Τόρρες οδεύει προς Ίντερ, ενώ ακούγονται ήδη τα ονόματα των Καβάνι, Μπαλοτέλι, Ντιέγκο Κόστα. Δεύτερη πλέον, μετράει δύο ήττες στα 3 τελευταία, μένοντας στο -2 από Λίβερπουλ, με τη Σίτι, η οποία έχει δύο αγώνες λιγότερους, να απέχει δύο βαθμούς. Είναι η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ, που διατηρεί το εντός έδρας αήττητο (14-2-0). Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (24). Under οι 6 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Στόουκ, no goal τα 8 από τα 10 τελευταία. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στα τέλη Ιανουαρίου για το κύπελλο, με την Τσέλσι να παίρνει την πρόκριση, χάρη σε γκολ του Όσκαρ στο 27’. Εκτός ο αριστερός μπακ Κόουλ (13 συμμ./2 ασίστ), ο κεντρικός μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.) και ο Ετό’ο (18 συμμ./7 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (28 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 14-2-0
Γκολ: 39-9
Τελευταία 5: 3-0-2

ΣΤΟΟΥΚ: Δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος με τη Χαλ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές φάσεις. Ανέβηκε όμως πολύ στην επανάληψη, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μπέγκοβιτς και τελικά κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ αναμέτρησης με τον Οντεμγουίγκι, ο οποίος έκλεψε κοντά στο κέντρο και σκόραρε σε ατομική προσπάθεια. Δείχνει πολύ ορεξάτη το τελευταίο και οι παίχτες της έχουν βρει χημεία μεταξύ του, ενώ για μεγάλα διαστήματα παίζουν και ωραίο ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι έχει καταφέρει να τρέχει το πολύ καλό σερί 4-1-0, έχοντας χάσει μόνο από τη Σίτι στα 9 τελευταία (5-3-1), πορεία που –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την φέρνει μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χουτ (12 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-4-10
Γκολ: 15-30
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση στοίχημα: Προβληματίζει η Τσέλσι, που έχει το μυαλό της και στα δύο μέτωπα. Ακόμα και αν νικήσει (1.26 Championsbet) δεν περιμένουμε να δούμε κανένα τρομερό ματς. Μάλλον προς το no goal τείνουμε (1.51 Championsbet), αλλά αν μπορεί να το αποφύγει κάποιος το ματς, ας το κάνει!

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση