» » » » » » Προκριματικά Euro 4ος όμιλος: Το βρετανικό ντέρμπι κρίνει την 3η θέση πρόκριση


19:00 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ
Προϊστορία: 3-0-1
Α’ γύρος: ΓΕΩΡΓΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 0-4
ΠΟΛΩΝΙΑ: Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του ομίλου, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα (3-2-0), εντυπωσιακό στατιστικό αν αναλογιστούμε ότι στον ίδιο όμιλο είναι και η Γερμανία, την οποία κέρδισε με 2-0 τον περασμένο Οκτώβριο. Η πρόκριση πάντως δεν θα είναι εύκολη, αφού Γερμανία και Σκωτία είναι στο -1, ενώ με τυχόν στραβοπάτημα παραμονεύει και η Ιρλανδία στο -3. Επιπλέον η Γερμανία έχει εξασφαλισμένους άλλους τρεις βαθμούς, αφού θα παίξει αργότερα απόψε με το Γιβραλτάρ. Δείχνει πάντως πιο σοβαρή σε σχέση με προηγούμενες προσπάθειες της και ο Ναβάλκα έχει βρει την κατάλληλη χημεία στο ποιοτικό ρόστερ της ομάδας. Τελευταίο παιχνίδι της ήταν κόντρα στην Ιρλανδία για τα προκριματικά στο Δουβλίνο, όπου άξιζε τη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1. Συνολικά παραμένει αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (4-4-0). Over οι 3 από τις 4 αναμετρήσεις της με τη Γεωργία. Over και τα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Κλήθηκε αλλά τραυματίστηκε ο αμυντικός Γκλικ (Τορίνο).
Τελευταία 5: 2-3-0
Τερματοφύλακες: Μπόρουτς (Μπόρνμουθ), Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Τσέζνι (Άρσεναλ), Τιτόν (Έλτσε)
Αμυντικοί: Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γκλικ (Τορίνο), Κομορόφσκι (Τέρεκ Γκρόζνι), Ζούκαλα (Αλ-Ιτιχάντ), Παζντάν (Γιαγκελόνια), Μπροζ (Λέγκια Βαρσοβίας), Τσιόνεκ (Μόντενα), Γιανίτσκι (Λέχια Γκντανσκ), Κετζιόρα (Λεχ Πόζναν)
Μέσοι: Μπλαζτσικόφτσκι (Ντόρτμουντ), Γιοντλόβιεκ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μιλά (Λέχια Γκντανσκ), Ρίμπους (Τέρεκ Γκρόζνι), Πέζκο (Κολωνία), Γκροσίτσκι (Ρεν), Κριτσόβιακ (Σεβίλλη), Κούχαρτζικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μπόρισιουκ (Λέχια Γκντανσκ), Ζιλίνσκι (Έμπολι), Ματσίνσκι (Γκουίζου Ρενχέ), Λινέτι (Λεχ Πόζναν)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Άγιαξ), Τιζίνσκι (Γιαγκελόνια), Κοβνάσκι (Λεχ Πόζναν)
ΓΕΩΡΓΙΑ: Έπεσε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό όμιλο και δεν υπάρχουν περιθώρια για διάκριση. Ευτυχώς που υπάρχει το Γιβραλτάρ, το οποίο έχει… καπαρωμένη την τελευταία θέση, οπότε… κάτι είναι και αυτό. Ο γνωστός και έμπειρος Τιμούρ Κετσπάια παραιτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο μετά από τη ήττα από την Πολωνία, που την άφησε και τυπικά εκτός από κάθε διεκδίκηση. Στη θέση του ανέλαβε ο Καχαμπέρ Τσχαντάτζε, με τον οποίο έχει δώσει τρεις αγώνες. Κέρδισε την Μάλτα σε φιλικό (2-0), έχασε λογικά από τη Γερμανία (0-2), ενώ στο πιο πρόσφατο φιλικό με την Ουκρανία επί αυστριακού εδάφους την περασμένη Τρίτη έχασε επίσης από την Ουκρανία με 1-2. Στην αποστολή και ο βασικός κίπερ του εθνικού συγκροτήματος, Λόρια (πρώην ΟΦΗ, νυν Ολυμπιακός).
Τελευταία 5: 2-0-3
Τερματοφύλακες: Λόρια (Ολυμπιακός), Ρεβισβίλι (Τόσνο), Κβασχβάτζε (Οθέλλος)
Αμυντικοί: Λομπιανίτζε (Ομόνοια), Αμισουλασβίλι (Ίντερ Μπακού), Σαλουκβάτζε (Ίντερ Μπακού), Κασία (Φίτεσε), Κβιρκβέλια (Ρούμπιν Καζάν), Αλαντασβίλι (Ενέργκια Χαμπαρόφσκ), Ναβαλόφσκι (Τόσνο), Ντβάλι (Κασίμπασα)
Μέσοι: Κανκάβα (Ντνίπρο), Ανανίτζε (Σπάρτακ Μόσχας), Γκογκούα (Ενέργκια Χαμπαρόφσκ), Κένια (Σλάβια Πράγας), Κομπαχίτζε (Βολίν Λουτσκ), Νταουσβίλι (Καρπάτι Λβιβ), Οκριασβίλι (Γκενκ), Καζαϊσβίλι (Φίτεσε), Μαχαράτζε (Παχτακόρ)
Επιθετικοί: Μχεντλίτζε (Έμπολι), Βατσάτζε (Άαρχους), Τσαντούρια (Κλουζ), Τσχαντάτζε (Ίντερ Μπακού)
Προβλέψεις στοίχημα: Αδύναμη ομάδα η Γεωργία. Η Πολωνία μπορεί να φτάσει σε ακόμα μία νίκη που μπορεί να τη φέρει πιο κοντά στα τελικά. Με τις δυσκολίες που έχει στο σκοράρισμα η Γεωργία, περιμένουμε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Πολωνία. No goal στο 1.55 (Mybet).

19:00 ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ
Προϊστορία: 4-2-4
Α’ γύρος: ΣΚΩΤΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1-0
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Με δεδομένου ότι η Πολωνία δείχνει το πιο σοβαρό πρόσωπο από όλες τις ομάδες του ομίλου και την παρουσία της Γερμανίας, το σημερινό βρετανικό ντέρμπι με τη Σκωτία κρίνει την 3η θέση, που θα φέρει μία από τις δύο ομάδες στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Πλούσιο το ρόστερ της από παίχτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η παρουσία του Μάρτιν Ο’Νιλ, εξασφαλίζει ότι δεν θα πέφτει αμαχητί. Το απέδειξε άλλωστε ήδη σε δύο παιχνίδια, κόντρα στις πρωτοπόρους Γερμανία και Πολωνία, τις οποίες ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (1-1). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν το άξιζε και στα δύο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ειδικά οι βρετανικές ομάδες. Σε ένα άλλο βρετανικό ντέρμπι που έδωσε την περασμένη Κυριακή με την Αγγλία, έμεινε στο 0-0, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Under οι 7 από τις 10 αναμετρήσεις κόντρα στη Σκωτία.
Τελευταία 5: 1-3-1
Τερματοφύλακες: Γκίβεν (Άστον Βίλλα), Φορντ (Μίλγουολ), Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Ράντολφ (Γουέστ Χαμ)
Αμυντικοί: Ο’Σι (Σάντερλαντ), ΜακΣέιν ( – ), Γουάρντ (Μπέρνλι), Κόλμαν (Έβερτον), Γουίλσον (Στόουκ), Κίο (Ντέρμπι), Πιρς (Ρέντινγκ), Κρίστι (Ντέρμπι)
Μέσοι: ΜακΓκίντι (Έβερτον), Γουέλαν (Στόουκ), ΜακΚλίν (Γουίγκαν), ΜακΚάρθι (Έβερτον), Χούλαχαν (Νόριτς), Μέιλερ (Χαλ), Μπρέιντι (Χαλ), Κουίν (Χαλ), Χέντρικ (Ντέρμπι)
Επιθετικοί: Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Λονγκ (Σαουθάμπτον), Γουόλτερς (Στόουκ), Μέρφι (Ίπσουιτς), ΜακΓκόλντρικ (Ίπσουιτς)
ΣΚΩΤΙΑ: Είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου και θέλει να συνεχίσει τη θετική πορεία της, που μπορεί να την φέρει μετά από πολλά χρόνια στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης. Δεν είναι λίγο να ισοβαθμεί με τη Γερμανία στους 10 βαθμούς, ενώ βλέπει και κορυφή –όσο δύσκολο και αν είναι- αφού απέχει μόλις ένα βαθμό από την Πολωνία. Στον όμιλο έχει χάσει μόνο από τη Γερμανία και αυτό σχετικά δύσκολα (1-2), ενώ μετράει μόλις μία ήττα (από Αγγλία), στα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (5-1-1). Στο χέρι της η 3η θέση, αρκεί να αποφύγει την ήττα σήμερα, ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα που έχει με τους Ιρλανδούς, τους οποίους είχε κερδίσει τον περασμένο Νοέμβριο στη Γλασκώβη. Στα θετικά, ανάλογα φυσικά και την εξέλιξη στον όμιλο, το ότι αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στην τελευταία αγωνιστική. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μεγάλη η αλλαγή στη Σκωτία τα τελευταία δύο χρόνια, με την έλευση του Γκόρντον Στράχαν, με τον οποίο έχει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 20 παιχνίδια της. Υπάρχει επίσης και αξιόλογο υλικό για να τον στηρίξει.
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Σέλτικ), Μάρσαλ (Κάρντιφ), Σάμσον (Κιλμάρνοκ)
Αμυντικοί: Μπέρα (Ίπσουιτς), Φόρσιθ (Ντέρμπι), Γκριρ (Μπράιτον), Χάτον (Άστον Βίλλα), Μάρτιν (Νόριτς), Μάλγκριου (Σέλτικ), Ρέινολντς (Αμπερντίν), Ρόμπερτσον (Χαλ), Γουίτακερ (Νόριτς)
Μέσοι: Άνταμ (Στόουκ), Ανία (Γουότφορντ), Μπάναν (Μπόλτον), Μπράουν (Σέλτικ), Ντάρεν Φλέτσερ (Γουέστ Μπρομ), Φόρεστ (Σέλτικ), Μαλόνεϊ (Σικάγο), ΜακΆρθουρ (Κρίσταλ Πάλας), Μόρισον (Γουέστ Μπρομ), Ρίτσι (Μπόρνμουθ)
Επιθετικοί: Στίβεν Φλέτσερ (Σάντερλαντ), Γκρίφιθς (Σέλτικ), Νέισμιθ (Έβερτον), Ράσελ (Ντέρμπι)
Πρόταση στοίχημα: Κέλτες εναντίο του στρατού των ταρτάν. Δύσκολη η πρόβλεψη στην αναμέτρηση. Αν παίζαμε κάτι, ως κλασικές βρετανικές ομάδες, θα διαλέγαμε τα πολλά κόρνερ. Θα πάμε επίσης με το μεσοβέζικο 2-3 γκολ (2.00 Interwetten).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση