» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες η Βέρντερ Βρέμης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες η Βέρντερ Βρέμης
16:30 ΒΕΡΝΤΕΡ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 25-11-10
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ 3-2


ΒΕΡΝΤΕΡ: Ακόμα ένα κακό παιχνίδι για τη Βέρντερ, αφού κατάφερε να αναστήσει τη Χέρτα, χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της στη Μπουντεσλίγκα. Διατηρείται τουλάχιστον στην έκτη θέση, ενώ είδε τη σημερινή της αντίπαλο να την πλησιάζει στον έναν πόντο. Δεν έχει κερδίσει το Αννόβερο στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στο Weserstadion. Θα λείψουν ο αμυντικός Νάλντο (12 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Τρινκς (3 συμμ.), Γουέσλι (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Χαντ (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), και οι επιθετικοί Αρναούτοβιτς (17 συμμ./6 γκ.) και Τι (2 συμμ.).



Εντός: 7-2-2
Γκολ: 22-12
Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Βρέθηκε να χάνει 0-1 εντός έδρας από την Άουγκσμπουργκ, αλλά πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Χαγκουί (33’) και Ντιούφ (69’). Η Άουγκσμπουργκ όμως δεν τα παράτησε και στο 89’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπράκερ, γράφοντας το τελικό 2-2. Το ίδιο σκορ έφερε και στον πρώτο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο τέλος στάθηκε πολύ τυχερή αφού οι Βέλγοι έχασαν δύο ευκαιρίες για να προηγηθούν στα τελευταία πέντε λεπτά, μπροστά σε κενή εστία! Το σκορ άνοιξε για το Αννόβερο με πέναλτι ο Στιντλ (22’) και έκλεισε ο Ντιούφ (56’), με τους Βέλγους να έχουν σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο (27’, 30’). Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Με μία μόλις ήττα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια, κατάφερε να πλησιάσει τις θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη στον ένα βαθμό, αν και μετράει μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία στη Μπουντεσλίγκα. Ο αμυντικός Σουλτς (20 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίας είναι ο μέσος Σμίντεμπαχ (22 συμμ./1 ασίστ).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 2-5-5
Γκολ: 9-18
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Με το μυαλό στον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης θα είναι το Αννόβερο, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί η Βέρντερ για να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Άσος που πληρώνει στο 2.00 (VistaBet).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:30 ΣΑΛΚΕ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ


Προϊστορία: 32-21-33
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΚΕ 1-2


ΣΑΛΚΕ: Ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Σάλκε, από την πολύ κατώτερη της Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Φράις, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 66’ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιγκιούρι στο 66’. Η Σάλκε μείωσε στο 72’ με τον Πούκι, ενώ η κόκκινη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 87’ δεν της επέτρεψε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Την Πέμπτη αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Τβέντε και ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0, ενώ ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όπου παίχτης της δέχτηκε κόκκινη κάρτα (Μάτιπ). Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κ. Παπαδόπουλος θα μείνει εκτός λόγω της κόκκινης που δέχτηκε. Τραυματίες οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες της ομάδας (Ούνερσταλ, και Φάρμαν), όπως και ο αμυντικός Χόβεντες (19 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 9-1-2
Γκολ: 34-11
Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 γνώρισε το Αμβούργο από τη Στουτγάρδη, φτάνοντας τα τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το σκορ ήταν ήδη 3-0 όταν ο Γκερέρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, βάζοντας «ταφόπλακα» στις προσπάθειες τις ομάδας του. Τρεις σημαντικές απουσίες για το Αμβούργο αφού θα απουσιάσουν ο αμυντικός Αόγκο (24 συμμ./2 ασίστ) λόγω τραυματισμού, ενώ λόγω τιμωρίας ο μέσος Γιάρολιμ (14 συμμ.) και ο επιθετικός Γκερέρο (21 συμμ./6 γκ./1 ασίστ). Νοκ-άουτ εδώ και καιρό ο μέσος Κάστελεν (2 συμμ.).


Εκτός: 2-5-6
Γκολ: 4-4-3
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Σάλκε δεν είναι ομάδα που της αξίζει να χάνει με τέτοια συχνότητα, και εύκολα ή δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση του Αμβούργου, το οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών βασικών παιχτών. Άσος στο 1.87 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση