Προγνωστικά Super League: Προβάδισμα οι έδρες
15:00 AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-1-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κατάφερε να αποδράσει την τελευταία στιγμή από την έδρα της Βέροιας την περασμένη αγωνιστική, την οποία κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας και κατάφερε να σκαρφαλώσει και πάλι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χειρότερος ο Αστέρας στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και αν και προηγήθηκε, δέχθηκε την ισοφάριση και μεγάλη πίεση στην συνέχεια από την Βέροια. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και τελικά σε μία αντεπίθεση στο 92' ο Αστέρας πέτυχε σεμιναριακό γκολ και πήρε το σημαντικό τρίποντο. Είναι στο +1 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη τους έδρας, όπου φέτος μετράει οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Αστέρας αύξησε την διαφορά του από τον 50 ΠΑΣ Γιάννενα και αυτό ήταν κάτι που ικανοποίησε τον Σάκη Τσιώλη. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση είναι ο Περόνε, που είναι τιμωρημένος, ενώ συνεχίζουν εκτός οι Ουσέρο,Κουρμπέλης και Κάστελς.


ΕΝΤΟΣ: 8-2-1
ΓΚΟΛ: 31-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, αφού την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο εντός έδρας. Προτίμησε να διαφυλάξει τον βαθμό της ισοπαλίας ο Γιώργος Παράσχος και δεν πήρε πολλά επιθετικά ρίσκα, σε ένα ματς, που σε γενικές γραμμές δεν είχε θέμα, ούτε και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννενα, με τον Παράσχο να τονίζει πως ξεκάθαρος στόχος για την ομάδα του είναι η συμμετοχή στα πλέϊ οφ, ανεβάζοντας και πάλι τον πήχη. Δυσκολεύεται πολύ απέναντι σε κλειστές και οργανωμένες άμυνες ο Λεβαδειακός, που φαίνεται να του λείπει το εύκολο γκολ. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει και σήμερα παίζει μακριά από το σπίτι του, όπου φέτος μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες.. Εκτός σήμερα οι Χοσέμι και Βασιλείου.

ΕΚΤΟΣ: 4-1-6
ΓΚΟΛ: 17-21
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Παρατηρούμε μία κοιλιά στους φιλοξενούμενους, την στιγμή που ο Αστέρας καταφέρνει να σκοράρει, ακόμα και όταν δεν είναι καλός. Στην έδρα του είναι δυνατός και έχει τον πρώτο λόγο. Άσσος (1,95 Mybet).



15:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεύτερο σερί 0-0 για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση της Λιβαδειάς. Ο Ατρόμητος είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει και ήταν σχετικά πιο επιθετικός, σε ένα ματς όμως που είχε ελάχιστες καλές στιγμές. Στο τέλος έδειξε να βολεύεται με το βαθμό της ισοπαλίας, που βρίσκει την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από τον δεύτερο Αστέρα και στο -3 από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Αμυντικά είναι πολύ δυνατός ο Ατρόμητος, αφού δέχεται πολύ δύσκολα το γκολ, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει λύση στο επιθετικό του πρόβλημα, παρά την απόκτηση των Μάντζιου και Ναπολεόνι. Στόχος για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να έχει πλεονέκτημα στις αναμετρήσεις των πλέϊ οφ. Εντός έδρας οι Περιστεριώτες έχουν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε έντεκα αναμετρήσεις και είναι ιδιαίτερα δυνατοί. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού επιστρέφει κανονικά και ο Σκόνδρας.

ΕΝΤΟΣ: 7-2-2
ΓΚΟΛ: 22-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Κακός στο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό την περασμένη αγωνιστική, όπου το τελικό 0-0 περισσότερο αδικεί την ομάδα της Κομοτηνής, παρά τους Γιαννιώτες. Η ξαφνική απουσία του άρρωστου Ντε Βινσέντι, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, διατάραξε την ηρεμία της ομάδας και αναγκάστηκε τελικά να αλλάξει ολόκληρο το σύστημα. Τελικά δεν το πλήρωσε και μετά το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε, παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο +2 από τον 6ο Λεβαδειακό και στο -6 από τον τέταρτο Ατρόμητο. Ο Γιάννης Χριστόπουλος, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και προέτρεψε τους παίκτες του να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Εκτός έδρας οι Γιαννιώτες πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστικοί και ιδιαίτερα στην κόντρα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, αφού διαθέτουν γρήγορους μεσοεπιθετικούς. Συγκεκριμένα μετρούν τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τρέχουν να προλάβουν οι Ντε Βινσέντι και Φεγκρους, ενώ εκτός συνεχίζουν οι Τζημόπουλος και Λιλά.

ΕΚΤΟΣ: 4-3-4
ΓΚΟΛ: 20-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αλλά θεωρώ πως ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο σήμερα, αφού εντός έδρας έστω και δύσκολα βρίσκει τουλάχιστον ένα γκολ. Άσσος. (1.95, BetShop).






17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ακόμα μία άσχημη εκτός έδρας εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πανιώνιος, που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Κέρκυρα, που βρήκε νικητές του Φαίακες με 2-1. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον Πανιώνιο που προηγήθηκε μόλις στο 7', αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί κατάλληλα και δέχθηκε την ανατροπή. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου σφραγίστηκε λοιπόν με την ήττα των Νεοσμυρνιωτών στην Κέρκυρα, με την Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κώστα Παναγόπουλος, που όπως τονίζει η διοίκηση θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Πανιώνιος με 15 βαθμούς, απέχει μόλις 5 από την γραμμή του υποβιβασμού και πλέον πρέπει να κοιτάζει και προς τα κάτω. Φέτος εντός έδρας ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν πείθει. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έντεκα ματς και σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς τους απόντες, Λαμπρόπουλο, Τσαμουρλίδη και Κούρο.

ΕΝΤΟΣ: 5-1-5
ΓΚΟΛ: 23-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις η ομάδα της Κομοτηνής, αφού την περασμένη αγωνιστική έπαιξε στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, με το τελικό 0-0 να τον αφήνει δυσαρεστημένο. Αν το πίστευε περισσότερο θα είχε καταφέρει ακόμα και να κερδίσει ,αφού αυτός ήταν που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. όπως και αν έχει πάντως πρόκειται για ένα θετικό αποτέλεσμα, που έχει φέρει την ομάδα στο +6 από την γραμμή του υποβιβασμού. Ο Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη σήμερα, ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή, αφού ο Πανιώνιος είναι από τους βασικούς ανταγωνιστές της ομάδας για την μάχη της σωτηρίας. Μακριά από την έδρα του ο Πανθρακικός χάνει αρκετή από την δύναμή του και συγκεκριμένα μετράει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα θα απουσιάσουν οι Χρήστου και Μπονγκ, ενώ θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή των Μιχαλόπουλου και Κουτσόπουλου.

ΕΚΤΟΣ: 2-4-5
ΓΚΟΛ: 22-25
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη και περιμένουμε ψυχωμένο τον Πανιώνιο μετά την αλλαγή προπονητή. Ποιοτικά καλύτερος ο Πανθρακικός, που έχει βρει την ηρεμία του. Θεωρώ ότι μία ισοπαλία ίσως βολέψει και τις δύο πλευρές. Ισοπαλία (3.10,Mybet).


17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΕΚ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Έδειξε πάθος και αποφασιστικότητα και πήρε τεράστια νίκη στο Κρητικό ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ με 3-1 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα από νωρίς, μετά από αυτογκόλ του Μονιάκη και αυτό τον βοήθησε πολύ στην συνέχεια τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τους χώρους που βρήκε και κατάφερε να πάρει την δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Έφτασε λοιπόν αισίως τους 24 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την γραμμή του υποβιβασμού. Πλέον είναι στο +4 από την Βέροια, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να επικαλείται να πάλι την βοήθεια τη Παναγίας για το αποτέλεσμα. Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα, μετά την δεύτερη σερί νίκη για τον Πλατανιά, που σήμερα επιστρέφει στην έδρα του, όπου φέτος μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κανακούδης, Ποτουρίδης, Μπέλις και Τετέ.

ΕΝΤΟΣ: 4-4-2
ΓΚΟΛ: 22-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΑΕΚ: Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο ντέρμπι των "δικεφάλων" με τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς όπου είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά ο άσχημος αγωνιστικός χώρος την επηρέασε αρνητικά. Αμυντικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις, αλλά σε γενικές γραμμές το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Η Ένωση πάντως τα πάει περίφημα το τελευταίο διάστημα και από εκεί που πρόβαρε ως φαβορί για τον υποβιβασμό, έχει βρεθεί στο -5 από την γραμμή των πλέϊ οφ. Χαριτολογώντας ο Λίνεν τόνισε πως θα σκοτώσει όποιον ακούσει να μιλάει για πλέϊ οφ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει συγκεντρωμένου τους ποδοσφαιριστές του. Η ΑΕΚ τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, ενώ στα τρία τελευταία ματς έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Μακριά από την έδρα της πάντως τα αποτελέσματά της την φετινή σεζόν είναι τραγικά αφού έχει επτά ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εκτός σήμερα ο Αρκούδας.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-7
ΓΚΟΛ: 18-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

Προγνωστικά: Ανεβασμένες ψυχολογικά και αγωνιστικά οι δύο ομάδες, που θεωρώ ότι από κάποια στιγμή και μετά θα συμβιβαστούν με το βαθμό της ισοπαλίας (Χ, 2.95, Mybet).






19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 8-1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα όνειρα για την ανατροπή στο ματς με την Λεβάντε πήγαν στράφι, αφού ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Ισπανική ομάδα και γνώρισε και δεύτερη ήττα στην σειρά των αναμετρήσεων με 0-1. Δέχθηκε το γκολ στις αρχές της αναμέτρησης και μετά φάνηκε πως οι παίκτες του δεν είχαν ούτε το κουράγιο, αλλά ούτε και την διάθεση να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο. Συμβιβάστηκαν με τον αποκλεισμό και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα με 2-0 από την έδρα της Ξάνθης την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται στο +16 από τον δεύτερο Αστέρα. Ο τίτλος έχει κριθεί, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει αγωνιστική βελτίωση στην συνέχεια, αφού μετά το τέλος του ματς με τους ισπανούς υπήρξαν αποδοκιμασίες. Εντός έδρας οι "ερυθρόλευκοι" είναι πανίσχυροι και φέτος μετρούν εννέα νίκες και μία ήττα σε δέκα αναμετρήσεις. Μοναδικός απών σήμερα ο Κοντρέρας, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μοντεστό.

ΕΝΤΟΣ: 9-0-1
ΓΚΟΛ: 47-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΑΡΗΣ: Πραγματοποίησε δυναμική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική και έδειξε ότι το ήθελε πολύ περισσότερο από τους "πράσινους". Πέτυχε το νικητήριο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι παίκτες του Άρη έβγαλαν πάθος για τη νίκη και πλέον με 22 βαθμούς βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.  Πρόβλημα με τον Μιχαλήτσιο προέκυψε μεσοβδόμαδα, αφού πολλές φορές αποδοκιμάστηκε για τις επιλογές του και μαθαίνοντας ότι ο Άρης ψάχνει για νέο τεχνικό, αποφάσισε να παραιτηθεί, αλλά τελικά μένει μέχρι νεοτέρας. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άρη μετά από πέντε αγωνιστικές, που ακόμα όμως έχει πολύ δρόμο μπροστά του, όσον αφορά την σωτηρία. Οι "κίτρινοι" παραμένουν η μοναδική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ χωρίς εκτός έδρας νίκη, δείγμα της αδυναμίας τους μακριά από το "Βικελίδης" και σήμερα γνωρίζουν ότι η αποστολή τους θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Αγκάνθο, Ψυχογιός και Βελλίδης.

ΕΚΤΟΣ: 0-4-6
ΓΚΟΛ: 20-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Μετά τον αποκλεισμό ο Ολυμπιακός θα ψάξει μία εμφάνιση δυνατή ,ώστε να αποδείξει την δυναμική του. Ούτως ή άλλως ο Άρης εκτός έδρας δεν βλέπεται. Καμία αξία στον άσσο, αλλά θεωρώ ότι το 4-6 γκολ έχει αξία. (2.65, GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση