» » » » » Κόπα Αμέρικα 2ος όμιλος: Χωρίς τον Σουάρες η Ουρουγουάη


22:00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Προϊστορία: 2-0-1
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Η πολυνίκης του θεσμού με 15 τίτλους ξεκινάει με πολλές φιλοδοξίες για ακόμη μία διοργάνωση, θέλοντας να υπερασπιστεί και τον τίτλο που κατέκτησε το 2011 στην Αργεντινή. Μεγάλη απώλεια ο Σουάρες, ο οποίος έχει εκτίει ακόμα την ποινή για τo δάγκωμα στον Κιελίνι στο Μουντιάλ, αλλά και πάλι οι βλέψεις δεν λείπουν για την ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες. Ξεχωρίζει φυσικά ο Καβάνι, αλλά υπάρχουν πολλοί παίχτες με ποιότητα και εμπειρία που θα βοηθήσουν. Η Ουρουγουάη θεωρείται –όχι άδικα- από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και αυτό φαίνεται σε όλες τις τελευταίες επίσημες διοργανώσεις (ημιτελικά Κόπα Αμερ. 2007, τίτλος το 2011, ημιτελικά Μουντιάλ 2010). Αήττητη σε 8 φιλικά που έδωσε μετά το Μουντιάλ (6-2-0), όπου είχε φτάσει μέχρι τους «16». Πρόβα τζενεράλε έκανε στο τελευταίο φιλικό με τη Γουατεμάλα, την οποία συνέτριψε με 5-1
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Μουνιόζ (Λιμπερτάδ), Μάρτιν Σίλβα (Βάσκο ντα Γκάμα)
Αμυντικοί: Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φουσίλε (Νασιονάλ), Κορούχο (Ουν. ντε Τσίλε), Άλβαρο Περέιρα (Εστουδιάντες), Κόατες (Λίβερπουλ), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Γκαστόν Σίλβα (Τορίνο)
Μέσοι: Κρίστιαν Ροδρίγκες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντε Αρασκαέτα (Κρουζέιρο), Λοδέιρο (Μπόκα Τζούνιορς), Γκουζμάν Περέιρα (Ουν. ντε Τσίλε), Αρέβαλο Ρίος (Τίγκρες), Σάντσες (Ρίβερ Πλέιτ), Γκονζάλες (Τορίνο)
Επιθετικοί: Ερνάντες (Χαλ), Ρολάν (Μπορντό), Στουάνι (Εσπανιόλ), Καβάνι (ΠΣΖ), Ζόναταν Ροδρίγκες (Μπενφίκα)
ΤΖΑΜΑΪΚΑ: Είναι η δεύτερη ομάδα που κάλεσε η ομοσπονδία της Ν. Αμερικής, μετά το Μεξικό και έτσι η Τζαμάικα θα δώσει για πρώτη φορά το παρών στα τελικά του Κόπα Αμέρικα. Ισχύουν περίπου τα ίδια πράγματα με το Μεξικό, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν το μυαλό τους στο Γκολντ Καπ, το κύπελλο της Κ. και Β. Αμερικής. Με τη διαφορά όμως ότι Γερμανός Βίνφριντ Σέφερ κάλεσε ότι καλύτερο είχε η χώρα. Δεν ξεχωρίζει κάποιος παίχτης, οι περισσότεροι πάντως αγωνίζονται στην Ευρώπη, η πλειοψηφία στην Αγγλία, κάποιοι σε σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Λίγες οι επιτυχίες της, φαίνεται και από την παγκόσμια κατάταξη (65). Είναι πάντως πρωταθλήτρια Καραϊβικής, τίτλο τον οποίο κατέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι. Αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (4-2-0). Τα δύο πιο πρόσφατα ήταν δύο φιλικές νίκες με Βενεζουέλα (2-1) και Κούβα (3-0). Μόλις τρεις οι αναμετρήσεις της –όλες φιλικές- με την Ουρουγουάη, την οποία κέρδισε στο πιο πρόσφατο πριν 10 χρόνια (1-0-2). Και οι τρεις συνοδεύτηκαν από no goal.
Τελευταία 5: 4-1-0
Τερματοφύλακες: Κερ (Σάρσμποργκ), Μίλερ (Σιριάνσκα), Τόμπσον (Πίτσμπουργκ)
Αμυντικοί: Χέκτορ (Ρέντινγκ), Μόργκαν (Λέστερ), Λάινγκ (Έντμοντον), Γκρέι (Γουότερχαουζ), Μαριάπα (Κρίσταλ Πάλας), Λόρενς (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς), Τέιλορ (Χιούστον)
Μέσοι: Γκόρντον (Καρλσρούι), Μπαρνς (Χιούστον), ΜακΆνουφ (Λέιτον Όριεντ), Γουότσον (Ντάλας), Γκραντ ( – ), Όστιν (Λιντς), Ντόκινς (Ντέρμπι), ΜακΚλίρι (Ρέντινγκ)
Επιθετικοί: Μπράουν (Βαλερένγκα), Παρκς (Ισίντρο Μεταπάν), Μάτοκς (Βανκούβερ), Γουίλιαμς (Μοντέγκο Μπέι), Ότεϊ (Μοντέγκο Μπέι)
Προγνωστικά: Οι Τζαμαϊκανοί μπορεί να θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά η διοργάνωση δεν είναι για τα δόντια τους. Η Ουρουγουάη χωρίς τον Σουάρεζ έχει να αντιμετωπίσει μία μεγάλη πρόκληση και ένας… Καβάνι ίσως να μην είναι αρκετός για να φέρει την άνοιξη. Περιμένουμε χαμηλό σκορ. Under στο 2.25 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση