» » » » » » Επίσημα πλέον ο Μόντριτς στην Ρεάλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Επίσημα πλέον ο  Μόντριτς στην Ρεάλ
Το μεγαλύτερο μεταγραφικό  σίριαλ του καλοκαιριού έφτασε τελικά στο τέλος του, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς από την Τότεναμ, ενώ τονίζεται ότι οι δύο ομάδες θα αναπτύξουν συνεργασία, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε εμπορικό επίπεδο.

Οι "μερένχες" είχαν θέσει ως πρώτο και μοναδικό στόχο του φετινού καλοκαιριού τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, αλλά η Τότεναμ αποδείχθηκε πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις και καθυστέρησε την μεταγραφή. Τελικά οι διοικούντες της "βασίλισσας" έβγαλαν από το ταμείο τους το ποσό των 35 εκ. ευρώ για να κάμψουν τις αντιρρήσεις της Τότεναμ και πλέον ο Λούκα Μόντριτς είναι και με την βούλα Μαδριλένος. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, είναι ο παίκτης να μεταβεί στην Μαδρίτη, ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να αργήσει ,αφού πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται στην Ισπανία εντός της ημέρας.



Ο παίκτης πρέπει να νιώθει δικαιωμένος για την  στάση που κράτησε όλο αυτό το διάστημα, αφού ήταν μεγάλη του επιθυμία να μεταβεί στην Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ετήσιος "μισθός" του Κροάτη μεσοεπιθετικού θα ανέρχεται στα 7 εκ ευρώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Η είδηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής έγινε γνωστή μέσα από το επίσημο site της Ρεάλ, όπου ανακοινώθηκε η συμφωνία. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Τότεναμ για την μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος θα υπογράψει για επόμενα πέντε χρόνια. Επίσης, οι δύο σύλλογοι επισημοποίησαν ότι θα έχουν συνεργασία σε επίπεδο εταιρικής σχέσης Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης για σεζόν 2012/13 έχει πλέον και τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος, 26 ετών, έρχεται από την Τότεναμ, στην οποία ηγείτο το παιχνίδι της και ένας από τα αστέρια της ομάδας. Ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα και με σημαντικές ικανότητες στη δημιουργία παιχνιδιού. Πολύ ταλαντούχος οργανωτής με τα δικά του χαρακτηριστικά, έχοντας ως κύριο στοιχείο την δημιουργία τελικών φάσεων. Επίσης, έχει την ικανότητα να δουλέψει για το καλό της ομάδας".

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίο Πέρεθ, τόνισε πως οι δύο ομάδες θα αναπτύξουν και περαιτέρω συνεργασία, αφού η μετακίνηση του Μόντριτς έφερε τους δύο συλλόγους πολύ κοντά. "Η ισχυρή σχέση μεταξύ των δύο ομάδων μας κατέληξε στη σύμπηξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και στην επιτυχή μετακίνηση του Μόντριτς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Λούκα στην ομάδα και ανυπομονούμε για τη στενή συνεργασία μας με την Τότεναμ τα επόμενα χρόνια" ήταν τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση